Jsem moc smutná mam moc ráda kočky od malička rodiče říkaj ,že mamku když byla těhotná tak jí škrábla kočka a od té doby co jsem se narodila tak o tédoby miluji kočky a od 3 let jí chci jsem smutna mam jednu kočičku u babičky ale víte že je to nejlepší když se o ní staram sama je mi 11 let .
Děkuji moc moc.
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? dankokat před 4193 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Tohle tema uz tady parkrat taky bylo …pouzij tu sedou listu napravo …:D ale nebo lepe …otevri si tento odkaz a cti…http://www.odpovedi.cz/search?q=jak%20premluvit%20rodice%20aby%20mi%20koupili%20kocku
0 Nominace Nahlásit |
Je hezké, že máš ráda zvířata, ale snaž se pochopit maminku, když má špatnou zkušenost s kočkou. Přece by jsi nechtěla, aby se maminka doma v přítomnosti kočky necítila dobře. Máš kočičku u babičky, tak si ji užij alespoň tam.
0 Nominace Nahlásit |
také jsem chtěla kočičku, nyní mám kocourka poradím ti, ale nevím jestli to zabere každí rodiče jsou jiní, skus mamince vysvětlit že by ses o ní dobře starala, vybírala jí písek (pokud máte venkovní prostor kde může kočička běhat a řádit tak také uklízet bobky z venkovního prostoru),sypala granule, nalévala vodu atd. kočička také potřebuje lásku, pohyb a aktivitu a pelíšek musíš mamce dokázet že si ochotná se o kočičku starat třeba když babička někam pojede tak se o kočičku můžeš starat a ukázat mamince že to dokážeš ale pozor kočka stojí peníze musí být odčervená, očkovaná, kastrovaná (jinak začne být cítit a močit na nábytek) pak se musí kažný měsíc měnit písek a vyčistit toaleta pak šampón, granule, hračky, po případě ňamky musíte na to být fizicky i finančně připravenía také se musí alespoň jednou ročně koupat (pokud chodí ven ohodně víc) a nékaždá se ráda koupe. :) hodně štěstí s přesvědčováním
0
před 4187 dny
|
0 Nominace Nahlásit |