nevím jak bych je měla přesvědčit strašně moc bych chtěla kočičku do bytu jednu už mám ale venku a ta skoro není doma je doma tak 1 za měsíc. je mi 12 a o kočkách toho vím opravdu hodně vím že kočička žije dlouho vím co potřebuje a mám taky vybranou rasu ale rodiče mi furt říkají že: až budeš velká tak si ji koupíš sama! a s penězi to problém určitě nebude tak jestli mi někdo pomůže budu velmi vděčná
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 2Pro koho je otázka zajímavá? GM, samicek333 před 4695 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Zkus si projít starší odpovědi, stejný problém mělo víc uživatelů.
http://www.odpovedi.cz/otazky/jak-mam-premluvit-rodice-aby-mi-koupili-kocku
0 Nominace Nahlásit |
Je mi sympatické, že volíš raději kočku než psa, s tou je skutečně méně práce, je čistotná, nemusíš s ní chodit několikrát denně na procházky a za tvou péči a lásku dokáže dát najevo vděčnost. Jen bych se přimlouvala spíš za kocourka z útulku, dají se tam najít moc krásní. Šlechtěné rasy jsou náchylnější k chorobám a u kocourka je méně složitá kastrace, než u kočičky. Ke svému prvnímu kocourkovi jsem se dostala vlastně nedobrovolně, protože dcera měla velkého psa a nešlo to dohromady, ale dnes už si život bez kočičího kamaráda neumím představit.
4Kdo udělil odpovědi palec? kenyrts, GM, anonym, briketka10
před 4695 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Docela chápu Tvé rodiče, pravděpodobně se „bojí“, že Tě kočka za chvilku omrzí a budou se o ni starat oni, nebo jen prostě nechtějí zvíře v bytě. Důvodů, proč ti ji nechtějí pořídit může být mnoho..
A univerzální způsob na přemluvení také neexistuje. Zkus rodičům dokázat, že jsi zodpovědná natolik, že nebudeš mít problém se o kočku starat. Může to trvat i v řádech měsíců., nebo to také nemusí pomoct..
0 Nominace Nahlásit |
i když bych si radši vybrala psa, zkus si tu kočku třeba přát k narozeninám, pod stromeček je už pozdě
0 Nominace Nahlásit |
WeeBer má pravdu, tady každá rada drahá.
Jediné co by " mohlo " pomoci, je nasadit do bytu myši. Ale nevím
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvek