Poradí někdo jednoduchý a chutný recept na přípravu úhoře – třeba na másle. A hlavně zda je možné uhoře připravovat z kůží jako třeba se občas připravuje s kůží kapr, tak jestli se i takto dá připravit s kůží úhoř. Děkuji
Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? Nandi před 1665 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Třeba na másle. Postup je stejný, jako u jiných ryb na másle. Ano, s kůží.
S uzeným úhořem má Drap pravdu, pokud to můžeme považovat za rychlý a jednoduchý postup.
Upravil/a: Emefej
0 Nominace Nahlásit |
Posílám ještě nějaké recepty z internetu.Úhoř mi hodně chutná,ale
jím ho tak 1 za rok max.
https://www.prostreno.cz/recepty/2668/Uhor-na-masle
https://recepty.vareni.cz/uhor-na-kmine/
https://www.toprecepty.cz/recept/37985-uhor-pana-d/
https://www.vranka.cz/rybari/recepty/526
0
před 1665 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1710 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 917 | |
iceT | 629 | |
da ny | 608 | |
zjentek | 575 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |