Avatar uživatele
Tw!st

Jak připravit mraženou zeleninu jako přílohu k masu?

Může mi někdo poradit, jak se dá například mražená brokolice připravit jako příloha k masu? Když to uvařím v hrnci, tak je to takové moc vodovité, když to z lehka osmažím tak je to takové nasáklé olejem a nepůsobí to již tak zdravě.

Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? johana 56 před 2453 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
ivzez

Mraženou zeleninu dávám na kousek másla (žádný olej!) podliji
troškou vody a chvilku podusím. Solím až před koncem dušení.

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
iceT

Buď na másle nebo v páře.

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
Jiří Bohumil

Mraženou zeleninu, různého druhu a různé směsi, jako přílohu, jenom krátce podusit na másle a pouze trochu osolit.
Jinak konkrétně tu brokolici možno obalit lehce ve strouhance a opražit na másle do růžova. Tu pak možno pouze s bramborem jako hlavní jídlo. K tomu možno i tatarku. Solit je lepší až na talíři.
Ale lepší je, v tomto provedení, čerstvá, krátce povařená a pak upravená stejně.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Kepler

Přílohovou zeleninu dělám zásadně podobně jako špenát, či kapustu. Úplně nejlepší je můj vynález: špepusta. Není to mastné, ani vodovité, je to zahuštěné smetanou a lžičkou mouky. Ovšem udělat takto špenát a další zeleninu je umění.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek