Může mi někdo poradit, jak se dá například mražená brokolice připravit jako příloha k masu? Když to uvařím v hrnci, tak je to takové moc vodovité, když to z lehka osmažím tak je to takové nasáklé olejem a nepůsobí to již tak zdravě.
Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? johana 56 před 2453 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Mraženou zeleninu dávám na kousek másla (žádný olej!) podliji
troškou vody a chvilku podusím. Solím až před koncem dušení.
6Kdo udělil odpovědi palec? iceT, johana 56, Tw!st, Jiří Bohumil, Muso, aliendrone
před 2453 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Buď na másle nebo v páře.
4Kdo udělil odpovědi palec? johana 56, Tw!st, Muso, aliendrone
před 2453 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Mraženou zeleninu, různého druhu a různé směsi, jako přílohu, jenom
krátce podusit na másle a pouze trochu osolit.
Jinak konkrétně tu brokolici možno obalit lehce ve strouhance a opražit na
másle do růžova. Tu pak možno pouze s bramborem jako hlavní jídlo.
K tomu možno i tatarku. Solit je lepší až na talíři.
Ale lepší je, v tomto provedení, čerstvá, krátce povařená a pak
upravená stejně.
2Kdo udělil odpovědi palec? johana 56, aliendrone
před 2453 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Přílohovou zeleninu dělám zásadně podobně jako špenát, či kapustu. Úplně nejlepší je můj vynález: špepusta. Není to mastné, ani vodovité, je to zahuštěné smetanou a lžičkou mouky. Ovšem udělat takto špenát a další zeleninu je umění.
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1710 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 917 | |
iceT | 629 | |
da ny | 608 | |
zjentek | 575 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |