Našemu psovi smrdí z huby. Asi 2× byl na veterině, kde mu je čistili pod narkózou, ale dlouho to nevydrželo. A nedá se to takhle dělat pořád. Do huby si jinak nedá šáhnout a kostí na čištění zubů si nevšímá.
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? bolak před 3914 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Čistit. A to že si nedá do huby šáhnout neni jeho chyba, ale chyba vaší výchovy.
0 Nominace Nahlásit |
To je problém fyziologie, malý pes ká proti tělu krátký střeva, s tím se nedá nic dělat, náš pes si taky nerad nechává sahat do mordy, ale prostě se to musí, já mu zuby čistím, i když se mu to nelíbí, postupem času si zvyknul, to čištění je hlavně na ten zubní kámen, proti zápachu nic moc nepomáhá
0 Nominace Nahlásit |
To může mít zánět ve vnitřnostech, žaludek. nebo v ústech.
Jinak pes by měl mít jednou týdně půst, což znamená den hladovky. Pak
venku by měl sežrat trávu, to je protože si tak pes čistí žaludek.
Sežere, vyhodí a má čisto.
0
před 3914 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
To bude asi věčné téma. Mému pejskovi také smrdělo z tlamy. Ale narkózu jsem mu dát nechtěla, měl prostě zubní kámen, ale narkózu jsem riskovat nechtěla. Navíc si myslím, že jen zubní kámen není příčinou „smradu“ z tlamičky. To spíš špatné trávení. Můj pejsek po sežrání občasného podání kůžiček z kuřete měl průjem jak bič, naopak po podání odloupnutých hlaviček z velkých kostí či kostiček z krku kuřete se nemohl pořád vyprázdnit, měl klasickou zácpu a tlačil to ze sebe venku na několikrát. Dostával pořád jen granule a jen občas nějaké to zpestření kostiček. Přestala jsem řešit ten jeho smrad z tlamičky, když jinak byl pejsek spokojený a energický, až jsem se divila, kde se i po 10 letech ta jeho energie bere
0
před 3914 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Drap | 3375 | |
annas | 2020 | |
marci1 | 2004 | |
Kepler | 1901 | |
mosoj | 1775 | |
da ny | 1308 | |
zjentek | 1186 | |
hanulka11 | 1028 | |