Jakožto začínající čajař si pokládám otázku nerezu…čaj (myslím opravdový, ne fanning jako třeba Babička Růženka) by měl do styku s kovem přicházet minimálně, ne-li vůbec, ale co takový nerez? Osobně preferuji obyčejnou keramiku a Yixing.
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 2Pro koho je otázka zajímavá? redy, lejdy.můn před 3353 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Preferuj co ti vyhovuje. Diskuse je mimo mísu.
Potravinářská nerez ČSN 17240 se používá všude v potravinářské
výrobě.
Není kyselinovzdorná !!! Nikomu to nevadí. Proto si dělám čaj ve skle,
nebo v porcelánu.
http://www.akfs.cz/akfs/index.php?menu=234
0 Nominace Nahlásit |
je to tak, ocel nerez potravina (chrom – nikl) DIN 1.4301 ekvivalent
naši ČSN 17240
by neměla nikterak jakost nápoje ovlivňovat, jenomže, co Vy víte z jakého
plechu to Čong Li v boudě rýžoviště mastí…
Upravil/a: lexx
0
před 3353 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1698 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 915 | |
iceT | 627 | |
da ny | 601 | |
zjentek | 570 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |