Mám 3 letou yorkshirku, která neustále hledá něco k jídlu. Když
někdo v její přítomnosti jí,tak ho prostě sleduje a klepe se u toho.
Jedla by od rána do večera a to až k prasknutí snad. Když dostane jídlo
tak hltá jak o život..Dávám jí jednou denně ale ona prostě pořád
shání potravu. Kdyby měla pohyb a nebylo na ní hned vidět,že se pokaždé
doslova nacpe jídlem, tak by mi to bylo jedno.. Jenže ona na procházky venku
vůbec není,takže nemá kde ty kalorie „vybít“.. CO s tím? dá se ta
posedlost nějak odnaučit? Je nějaký psí psycholog co by pomohl? Moc děkuji
za rady vážení!!!
Doplňuji:
zapomněla jsem tam dopsat, že mého psa je těžké zabavit.. venku si
nehraje, za ničím neběhá, nic jí nebaví… to je problém.. mám do 14ti
dnů rodit a nebudu s ní mít tedy čas ani na ty procházky.. přes zimu
určitě ne, možná tak zase v létě bude běhat vedle kočáru ale to jsme
zase u tech prochazek a to neni nic pro ni, protoze ma problemy s dychanim (ma
zuzenou průdušnici) ☹ a tím,že je závislá na jídle jsem myslela na
svém psím žrádle.. necpu jí lidským jídlem…
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 2Pro koho je otázka zajímavá? BENYTA, gnr54 před 4786 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Zkus jí rozdělit krmnou dávku, nejdřív nadvakrát, pak natřikrát, a skonči, že bude jíst pětkrát denně – tři hlavní a dvě svačiny – vypadá to směšně, ale jako člověk – často a málo. Své pejsky jsem tak krmila, aby netloustli, dnes už je nakrmím po prvním ranním venčení a pak navečer, pozdě odpoledne, takže už jen dvakrát denně. A váha je optimální.
0 Nominace Nahlásit |
Já myslím, že to není ani nic moc zvláštního. :))) prostě má pořádně ráda jídlo a je to pěknej žrout, měli jsme kokršpanělku a byla na tom opravdu naprosto stejně! Možná ještě hůř! Ono nám kolikrát i vysypala koš a vylizovala všechno možný co našla, když jsme jí dali jídlo rvalo to do sebe div se neudusila, ale nemyslím, že by to byl nějaký veliký problém :) a co se týče tý její nadváhy, tak stačí když si s ní budete třeba hrát, házet jí míček, cokoli jí baví :) Nemusí jít nutně o dlouhý procházky, jen se s ní nějak vyblbnout :)
0 Nominace Nahlásit |
Fenecka zere .. , protoze ji panickove zradlo davaji. 🙂
Sama si do lednicky , nebo spajsky asi nevleze.
🙂
Nerada to uslysite , nebo .. prectete … , ale vse zalezi na vas , ne na tom
psu. Nesmite mu podlehat , kdyz vidite ty jeho smutna psi ocicka. Jen to na vas
zkousi : Kdo z koho.
Nesmite ji cpat ani tim jejim zradlem. -iv-
0 Nominace Nahlásit |
Jedině mu nedat nažrat. Je to žravý pes a dobřeš by se cvičil pomocí kousků jídla.
0 Nominace Nahlásit |
Já mám taky yorkšírku která váží 1.75kg ,na jaře ji budou 3 roky.Jak někdo jí,tak ho upřeně sleduje.Jak vidí někoho na procházce s igelitkou,tak mu jde naproti a žebrá.Jak má možnost, v nestřeženém okamžiku vymetá koš.Je to hrozná žebračka.Jídlo ji dávám 2× denně(jen psí) a mezi jídlem dostane za poslušnost psí pochoutku.Nevím,ale jednou denně je pro malého pejska málo.Já dávám 2× denně jídlo a to ráno a večer.Když jí budete dávat jídlo vícekrát denně,počítejte,že bude vícekrát chodit ven na velkou.
0 Nominace Nahlásit |
s tímto jsem se naštěstí nesetkal ještě, za to mám problém, že pes je velice vybíravý v miskách z kterých pije, tak mu musím kupovat nějakou idealní se kterou je pak spokojen