Dobrý večer, mám takovou otázku. Chtěla bych se zeptat, jak se mám třeba nějakého kluka nebo holky z vedlejší vesnice/ města, se kterou jsem ještě nikdy venku nebyla zeptat, jestli nechtějí jít ven? To zeptání by nevadio, ale byl by trapas, kdybych nic neříkala a nudili bychom se. Nevíte o čem si tak povídat, aby byla sranda? :( Oni jsou dost oblíbení, ale kdyby se fakt se mnou nudili, tak bych s nimi asi ven nešla. :( Prosím, poraďtě.
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 0 před 4710 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Zjisti si co dotyčného zajímá, jaké má koníčky apod. Bylo by dobré, kdyby ste na tom byli se zájmy podobně. Hned si budete mít o čem povídat. Ptej se otázkami, na které nemůže odpovídat Ano-Ne, začínej slovy Jak, Proč, Co. Jak se někdo rozpovídá a má někoho, kdo mu naslouchá a občas na jeho řeči přihodí nějakou vtipnou hlášku, je jeho!
0 Nominace Nahlásit |
neboj, jednou jsem měl dělat něco podobného, ušli sme 10 kilometrů a stále jen povídali a povídali a přitom nic rozumného, co by si člověk předtím vymyslel, nebo potom pamatoval, to tě napadne až poté, co se s nimi sejdeš a jestli to neni čisté seznámení, tak i nějakou tu lumpárnu provést, pokud si u nich potřebuješ udělat reputaci, ale jen v mezích zákona ;)
0 Nominace Nahlásit |
Nejděte jen ven, ale někam, na něco. A téma máte, protože se
domluvíte o cíli, námětu toho „ven“.
Sranda nemusí být za každou cenu. Často stačí příjemná nálada bez
nucení do srandiček.
0 Nominace Nahlásit |
Co máš ty ráda, co mají rádi oni, co rádi dělají ve volném čase, kam chodí za zábavou nebo jestli sportují, jezdí s rodiči na dovolenou…a třeba se v něčem společném při řeči potkáte. A nepřemýšlej na tím, jestli budeš nudná, jsi jen zamindrákovaná, tak to ze sebe odvážně shoď a s chutí do života, v nejhorším si nepadnete do oka a příště půjdeš s někým jiným, nemůže být člověk přítel všech, musí si vybrat sám kamarády.
2Kdo udělil odpovědi palec? anonym, anonym
před 4710 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 8208 | |
led | 4068 | |
Kepler | 3462 | |
annas | 3402 | |
hanulka11 | 2783 | |
marci1 | 2777 | |
zjentek | 2713 | |