Nic neobvyklého.
Konečně jednou v týdnu dávají zajímavý film na který se chcete určitě
koukat, ovšem začíná až ve 23:00 hodin.
Přesto si na tento čas počkáte.
Film začíná samozřejmě až ve 23:15 a po tytulcích se odehrává
pětiminutovka ze z úvodu filmu a tu náhle, blok plný reklam ! Čekáte
dalších pět minut a konečně se děj rozehrává po celých a
neuvěřitelných dvaceti minut a hle, další pětiminutovka na reklamu. Dále
si to nepamatujete, neboť usínáte a z filmu opět nic nemáte.
Nechci rozebírat proč tu ta reklama vůbec je, ale nepřehánějí to některé stanice a dodržují vůbec daná pravydla, zda teda nějaká jsou ?
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? marci1 před 3797 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Pravidla jsou (nechce se mi je dohledávat – ale, namátkou – reklama
může činit až 20 % z vysílacího času), na jejich dodržování
dohlíží RRTV ( http://www.rrtv.cz/cz/ ).
A jak se bránit?
Nekoukat se…
😉
Např. – nahrávám si daný pořad a reklamy ´přehrčím´ rychloposuvem.
Navíc si takový (opravdu zajímavý) film sestříhám a ´strčím´ do
videdotéky – takže se mi jednak zvětšuje počet takových, na něž se
můžu kouknout kdykoli a jednak už na jeho vysílání nemusím čekat.
0 Nominace Nahlásit |
Taky se mi to stává.Jediné filmy,u kterých neusnu,jsou na Čt,kde nejsou reklamy.Při ostatních filmech začne reklama,na chvilku zavřu oči s tím,že za 2 minuty přece nemůžu usnout.Potom se probudím až při závěrečných titulcích.Nakonec si ten film druhý den stáhnu a pustím přes den.Někdy mi připadá,že filmy pouští jen jako vyplnění mezi reklamami.
0 Nominace Nahlásit |
Zajímavý film je v kanálové přehršli a v záplavě dekadentní tvorby natolik raritní jev, že ho prostě musejí zúročit a vydělat něco na reklamě – já ty chudáky chápu.
Od určitého věku není třeba se těmto „chvilkám debility“ bránit. Přijdou vhod. Jakmile prostata … a někdy stihnu třeba i opláchnout nádobí, přinést si něco k jídlu apod. A prokrví se ztuhlé končetiny. Třeba ještě někdo dodá další optimistickou racionalizaci … 😉
3Kdo udělil odpovědi palec? Mc Merkurion, marci1, Mirdas
před 3797 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Pokud chci opravdu nějaký film vidět, reklamě vypnu zvuk, jdu se napít, projít, ap. Nějaké reklamy mě nedostanou ! 🙂
1Kdo udělil odpovědi palec? anonym
před 3797 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Doporučuji se podívat na film ze záznamu… Buďto si můžete zakoupit „HDD Rekordér“ který nahrává vaše pořady na pevný disk (Ne na DVD) za kterého si je potom můžete přehrávat a reklamu přetáčet (Pěkný rekordér třeba od LG seýženete od 1 689,–Kč ) Další „ekonomičtější“ možnost (Kterou používám i já sám) je například kabelová televize 02 TV kde si můžete pouštět vysílání všech vašich pořadů o 30 hodin zpětně (Tuto službu se základními českými programy seženete za 151,–Kč měsíčně) A navíc tam máte i za příplatek velkou videotéku filmů všech žánrů (1 film = 55,–Kč)
0 Nominace Nahlásit |
Pro Rockera: Vaše chyba, že usnete během chvilky debility. Měl jste si prokrvovat končetiny. Já, pokud usnu, tak při filmu. Ovšem takových je jaksi čím dál tím víc 🙂