Nikdy jsem to dříve neregistroval, ale setkávám se s tím čím dál častěji, že lidé při použití něčeho, co patří normálně do lednice, vracejí do lednice i když je obsah prázdný. Například krabicové mléko, kde už je tak max. lžička, kečup, kde už nejde nic vymáčknout, hořčice, kde nejde nic vyškrábnout, másla ve vaničce z nichž si nenamažete ani mini rohlík apod. já osobně tohle rovnou vyhazuji do odpadkové koše. Pletou si snad lidé lednici z odpadkáčem, nebo je to z lenosti, nebo z čeho? Dělají to hlavně děti, děti mých známých, ale i dospělejší děti, možná že i dospělí.
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 6Pro koho je otázka zajímavá? anonym, iceT, redy, briketka10, marci1, anonym před 3254 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Nazvat by se to dalo: lenost a pohodlnost. Dojí, vrátí do lednice a někdo to potom vyhodí do odpadků. ☹ Za mě rozhodně ne, dojíš, vyhodíš! 🙂
5Kdo udělil odpovědi palec? GM, redy, briketka10, gecco, anonym
před 3254 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Ono to vypadá na šetrnost, ale jak píšeš, stejně to vyhodí a jen to v lednici páchne! I já znám takové lidi.
4Kdo udělil odpovědi palec? redy, briketka10, gecco, anonym
před 3254 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
u dětí možná nepřemýšlivost, lenost nebo nevědomost co s obalem
udělat
u dospělých totéž kromě nevědomosti a může to být i šetrnost,
případně aby si znovu připoměli, že to chtějí koupit
4Kdo udělil odpovědi palec? led, redy, briketka10, anonym
před 3254 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U dospělých to může být i pouhá roztržitost. Já jsem jednou do ledničky dala i telefon.
3Kdo udělil odpovědi palec? redy, Danina65, briketka10
před 3254 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Stereotypní setrvačnost…
3Kdo udělil odpovědi palec? redy, briketka10, gecco
před 3254 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Jó, to jsem zažila asi před dvaceti lety v rodině jednoho z mých kluků. On byl ze tří sourozenců a když si dali rohlík, chleba se salámem, tak vždy to poslední kolečko nechali v papíru a šup s tím zpátky do lednice. Rodiče to asi nedělali, to jsem nevypozorovala, ale kluci určitě. Dle mého to je lenost a pohodlnost, i když vracet se do lednice nebo hodit do smetí je asi stejné množství pohybu. Nebo to byla spíš schválnost a škodolibost vůči rodičům, nevím.
2Kdo udělil odpovědi palec? briketka10, gecco
před 3254 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Úplně prázdné obaly v lednici nenacházím. Ale plátek šunky, půl hltu mlíka, tři kolečka vysočiny, 2×2×3 cm sýra, to je u nás normální 🙂
2Kdo udělil odpovědi palec? briketka10, Danina65
před 3254 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
tohle dělával fotr (prožitou válku si nejspíš bral k srdci)- nechal
2kolečka salámu, 2ml mléka, na dně limonády, gram škvarků… a důvod byl
prostej, jednoduše- „Já to nesežral! Vždyť to tam je, dívejte! Ani jsem
se toho netknul, tak já nevím kdo! Neserte mě!“
Takový chování klidně můžeš nazvat vy*hcanost ;)
0 Nominace Nahlásit |
páchne ale méně než ve špajzu nebo v koši a pak se vyhodí naráz až toho víc, co je na tom divnýho ? to mám jezdit s každou plechovkou a krabicí vod mlíka výtahem 10 pater dolů ? to jsou problémy teda…
0
před 3254 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
4.alebo je to z neúspešného pokusu o diétu…akože, ved som to celé nezožral
0
před 3253 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Drap | 8226 | |
led | 4069 | |
Kepler | 3462 | |