Odpoveď byla označena jako užitečná
tak udelej ..kruti na paprice ne …stejne jako by jsi delal kure na paprice jen pouzijes kruti maso… https://www.google.ie/search?q=kure+na+paprice&ie=utf-8&oe=utf-8&rls=org.mozilla:cs:unofficial&client=firefox-a&gws_rd=cr&ei=20fRUvmWKIOL7Aaf34AI
2Kdo udělil odpovědi palec? Sůwa, briketka10
před 3967 dny
|
1 NominaceKdo udělil odpovědi nominaci?briketka10 Nahlásit |
Stejně jako z každého jiného masa.- Není v tom téměř rozdílu.
4Kdo udělil odpovědi palec? johana 56, Jikra, Sůwa, briketka10
před 3967 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
krůtí maso vařené je moc dobré
a dietní, jak píše badisko dá se
udělat výborná omáčka na paprice..
Doplňuji:
tady jsou různé recepty jen si vybrat..
https://www.google.cz/#q=kr%C5%AFt%C3%AD+maso+na+paprice
Upravil/a: briketka10
0 Nominace Nahlásit |
/plně stejně, jako z hovězího.
Bude dietnější. Recept najdeš v každé kuchařce.Já jí dělám zase
z kýty, nebo vepř. karé. Budeš-li potřebovat, napiš mi na zprávu.
3Kdo udělil odpovědi palec? johana 56, Sůwa, briketka10
před 3967 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
svíčkovou z krůtího fakt neuděláš, protože svíčková je druh hovězího masa, nikoliv omáčky
0 Nominace Nahlásit |
Já dělám svíčkovou z krůtího a kuřecího pořád.Dám maso na cibulku,přidám tam zeleninu na svíčkovou,mrkev,celer a petržel,ale taky malou skleničku propláchnutého halali a kostku masoxu,bobkový list,nové koření,po uvaření přecedím a potom dám šlehačku a trochu podle potřeby zahustím.Možná se tak správně nedělá,ale tento recept je jednoduchý a všem chutná.
2Kdo udělil odpovědi palec? briketka10, gagaga
před 3967 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Pokud vaříš omáčku, tak je přece úplně jedno k jakému druhu masa ji
použiješ.
Prostě uvař omáčku a upeč maso. Pak omáčku provař s výpekem z masa a
máš hotovo.
0
před 3967 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Svíčková na smetaně a rajská omáčka je fakt rozdíl!
Svíčková je část luxusního hovězího masa, které se jako pečeně
podává
ke smetanové omáčce. Rajská je prostě omáčka, kterou můžeš polít
jakékoliv maso.
Když připravíš samotnou smetanovou omáčku, která se dělá ke
svíčkové, můžeš jí podávat k sekané, krůtímu a v podstatě
jakémukoliv masu.
Já mám např. vyzkoušené pštrosí maso. 🙂
0
před 3962 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
a na rajskou omáčku
http://www.zdrava-kucharka.cz/2013/08/29/rajska-omacka-s-krutim-masem/
tady jsou recepty na Krůtí svíčkovou
https://www.google.cz/#q=kr%C5%AFt%C3%AD+sv%C3%AD%C4%8Dkov%C3%A1
Drap | 1703 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 916 | |
iceT | 628 | |
da ny | 606 | |
zjentek | 573 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |