Avatar uživatele
zistan

Jak se dá udělat svíčková nebo rajská om. z krůtího masa?

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 0 před 3998 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
badisko

Odpoveď byla označena jako užitečná

tak udelej ..kruti na paprice ne …stejne jako by jsi delal kure na paprice jen pouzijes kruti maso… https://www.go­ogle.ie/search?q=ku­re+na+paprice&i­e=utf-8&oe=utf-8&rls=org.mozi­lla:cs:unoffi­cial&client=fi­refox-a&gws_rd=cr&e­i=20fRUvmWKIOL7A­af34AI

1 NominaceKdo udělil odpovědi nominaci?briketka10 Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
Drap

Stejně jako z každého jiného masa.- Není v tom téměř rozdílu.

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
briketka10

krůtí maso vařené je moc dobré
a dietní, jak píše badisko dá se
udělat výborná omáčka na paprice..

Doplňuji:
tady jsou různé recepty jen si vybrat..
https://www.go­ogle.cz/#q=kr%C5­%AFt%C3%AD+ma­so+na+paprice

Upravil/a: briketka10

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
ahold

/plně stejně, jako z hovězího.
Bude dietnější. Recept najdeš v každé kuchařce.Já jí dělám zase z kýty, nebo vepř. karé. Budeš-li potřebovat, napiš mi na zprávu.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
nanif

svíčkovou z krůtího fakt neuděláš, protože svíčková je druh hovězího masa, nikoliv omáčky

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
alexandra

Já dělám svíčkovou z krůtího a kuřecího pořád.Dám maso na cibulku,přidám tam zeleninu na svíčkovou,mrkev,ce­ler a petržel,ale taky malou skleničku propláchnutého halali a kostku masoxu,bobkový list,nové koření,po uvaření přecedím a potom dám šlehačku a trochu podle potřeby zahustím.Možná se tak správně nedělá,ale tento recept je jednoduchý a všem chutná.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
anonym

Pokud vaříš omáčku, tak je přece úplně jedno k jakému druhu masa ji použiješ.
Prostě uvař omáčku a upeč maso. Pak omáčku provař s výpekem z masa a máš hotovo.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
anonym

Svíčková na smetaně a rajská omáčka je fakt rozdíl!
Svíčková je část luxusního hovězího masa, které se jako pečeně podává
ke smetanové omáčce. Rajská je prostě omáčka, kterou můžeš polít jakékoliv maso.
Když připravíš samotnou smetanovou omáčku, která se dělá ke svíčkové, můžeš jí podávat k sekané, krůtímu a v podstatě jakémukoliv masu.
Já mám např. vyzkoušené pštrosí maso. 🙂

0 Nominace Nahlásit