Zdravím, jsem introvert a mam opravdu problém mluvit s lidmi, které neznám nějak dobře. Jenže už me nebavi sedět sama v koutě a čekat na kamaradku než se z její skupiny vrátí ke mě..Chtěla bych se přidat, ale vůbec nevím, co bych si s tema lidma mela povídat..Nechci, aby to dopadlo, že tam budu jen stát a poslouchat..Mate někdo nějake rady prosim?
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 3Pro koho je otázka zajímavá? briketka10, marci1, zzzlatokopka před 3542 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Pokud jsi introvert, tak po tom, co by ses přidala, jistě bys jen stála a poslouchala. Ale proč třeba plkat o hloupostech, když Tě to nebaví a raději jsi sama ? 25 % lidí jsou introverti, jsou raději sami a není na tom nic zvláštního. Introverti se dosti často vyjadřují raději písemně než ústně.Je to Tvoje vlastnost, tak proč se nutit do něčeho, s čím nebudeš spokojena a nebudeš se cítit dobře ? A že většina má povahu jinou, jsou extroverti, na to nehleď, každý je takový, jak mu to vyhovuje a jak se cítí dobře. 🙂
3Kdo udělil odpovědi palec? Nazdar Bazar, gecco, zzzlatokopka
před 3542 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Buď ráda za ten dar co máš a neposlouchej zmetky,protože oni fakt
nechápou…
Doplňuji:
Můj oblíbený citát : „Nedávejte psům, co je svaté. Neházejte perly
před svině, nebo je nohama zašlapou, otočí se a roztrhají vás“.
Upravil/a: anonym
0
před 3542 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
taky jsem to tak měla.. pak jsem šla na brigádu do Kaufu jako pokladní a tam jsem se hned naučila mluvit s cizími lidmi, protože jsem musela… od té doby nemám tenhle problém
0
před 3542 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1715 | |
marci1 | 1092 | |
annas | 763 | |
quentos | 744 | |
ivzez | 715 | |
zjentek | 712 | |
iceT | 688 | |