V roce 2007 v dubnu jsem se seznámil s jedním klukem, na první pohled normální kluk, tak jsme se dali dohromady a seznámili, vídali jsme, já jsem hodně jezdil k němu domů a zamiloval se do něho, jenže jsem cítil, že to není oboustranné, on o mě neměl zájem. Koncem srpna 2007 jsme se rozešli, neviděli jsme se skoro 3 roky, psali jsme si na portálu občas, ale neviděli jsme se během těch 3 roků. Koncem dubna tohoto roku jsem mu napsal, že bych ho rád viděl a pokecal jak se má a žije a přišel na kafe. On napsal že jo, ať se stavím. Tak jsem se stavil 30.dubna 2010 asi v 8 hodin večer. Měl návštěvu, byl u něho nějaký chlap, už na první pohled mi neseděl, cítil jsem z něho a z jeho očí, že je to kriminálník. Požádal jsem ho(mého bývalého přítele), že si kafe nedám, jelikož kafe nepiju, dal jsem si 2 dl bílého vína, tak jsme se chvíli bavili o životě jak se kdo má co dělá za práci a apod. No a pak jsem poslouchal, jak se baví oni dva, bavili se jen o tom, kam půjdou na pivo a o eurech, a o tom kde prodají autorádio. Najednou se mě ten chlap zeptal, jestli mu nenafotím přirození na mobil, aby měl fotku, já se zarazil a řekl, že ne co blbne, že nejsem žádný úchylák. dopil jsem víno a řekl bývalému, že jdu pryč, že už musím. Tento den se mi stal osudným. Po týdnu jsem se dozvěděl, že můj bývalý přítel je původem ruské národnosti a že spáchla v minulosti několik trestných činů, krádeže, ublížení na zdraví atd. Od mého kamaráda jsem se dozvěděl, že je to mafián a že převáží kluky přes hranice a obchoduje s lidmi a inkasuje za to eura a že já jsem měl být jeden z kluků co měl být převezen přes hranice. Okamžitě jsem dostal strach a začal se klepat. Jenže aby toho nebylo málo, tak se časem zjistilo, že on má 3 komplice, kteří v tom jeli s nima. Policie je odhalila a předvolala každého na podání výpověd na výslech. Můj bývalý přítel spolu s dalšíma 2 komplici vypovídali, že jsem v tom jel taky., že jsem o tom věděl a tak. Můžete mi poradit co mám dělat, jak se mám bránit za křivou výpověd z jejich strany a pošpinění mého jména já jsem nic neudělal, oni se mi jen mstí. Pan Milan
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? skorcovaz před 5173 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Na nějaké pošpinění vašeho jména bych v současné době zcela
určitě kašlal. Pro vás je důležité, abyste se vyhrabal z tohoto
nařčení.
Píšete v úvodu, že jste obviněn. Policie vám již dala usnesení
o obvinění nebo jste byl pouze u výslechu-podání vysvětlení?
Ano, msta se opravdu může vymstít, jelikož pokud budou držet při sobě a
vy jste sám, může se stát, že to odskáčete, ale já osobně bych
vypovídal pravdu, nic nezamlčovat a ono se ukáže.
Hezky jste svůj příběh popsal, detaily jsou důležité. Pokuste se naopak
vy z těchto detailů těžit, pokuste se vzpomenout a najít případné
svědky, kteří vám dosvědčí opak než říkají oni.
Neměňte výpovědi, opravdu si vše v klidu sesumírujte a na tom stavte svou
obhajobu.
To, že někdo něco tvrdí, není ještě směrodatné. Vám by to museli
prokázat a to se doufám ještě nestalo.
Držím pěsti.
0 Nominace Nahlásit |
vemte si na pomoc právníka,dále si nechte zmapovat přesně dny ve kterých jste údajně měl těmto lidem pomáhat pak si přesně vzpomente a najděte si svědky na ty dny aby vám dosvědčili že v inkriminovanou dobu jste byl někde jinde,nic policii nezamlčujte,neskreslujte,policie bude určitě pátrat i ve vašem okolí,pokud jste slušný,bezproblémový občan,musí k této skutečnosti přihlédnout,dále jsou důležité jména osob se kterými jste měl ůdajně spolupracovat,takové obvinění které bylo na vás podáno se jen těžko dokazuje,trvwjte a na to máte nárok,ovšem tento musí podat váš obhájce aby svědci svědčící ve váš neprospěch byli vyslícháni každý zvlášt,to bude pro vás velká zbran,nebot i kdyby byli sebevíc sehraní,vždy se jejich výpovědi budou od sebe lišit,a lépe se poznají nesrovnalosti
2Kdo udělil odpovědi palec? Miroslavst, iceT
před 5172 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Taky bych se držela pravdivé verze a taky řekněte, že jste ochoten jít na detektor lži. Pokud říkáte pravdu, nemáte se čeho obávat.
0
před 5173 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvek