Když moje kamarádka začala chodit na novou školu našla si tam několik fajn lidí z, kterými jsem si začali psát se všemi jsem to nějak ukončila,protože nebyl čas,nálada a s některými jsem si ani nerozuměla..Ovšem už asi půlrok si píši z jediným z nich s, kterým nám to vydrželo,ráda bych se sešla možná ani nejde o rande, ale o kamarádskou schůzku.Moc, ale nevím o čem na ní mluvit sice o sobě něco víme a něco o každém každému řekla kamarádka,napadlo mně vzít ji sebou , ale nevím jestli se to hodí? Máte s tím někdo nejakou zkušenost?
Zajímavá 0 před 3574 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Na rande sebou vezmi kamarádku – ale leda, preferuješ-li trojku…
😉
0
před 3574 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Nejlepší kamádka se může proměnit v zákeřnou sokyni a když borečkovi dáš na výběr,tak tuplem?!
0
před 3574 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Kamarádku bych určitě nebral! Už tak vam oboum bude trošku trapas nebo budete stydliví když se uvidíte .. a do toho ještě kamošku? O jéjé .. omylem by se řeklo něco a začala by se tomu smát , nebo bys o nečem nechtěla mluvit a ona by to hned vyslepičila .. Možná takova není jenom říkam co se může stát .. Tedka ji radši sebou neber :) Řekni ji třeba že jste se rozhodli večer a neměla si čas ji oznamit aby šla s vama :)
0
před 3574 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Milá studentko, na rande zásadně s maminkou,
kamarádkou a modlitební knížkou … Nebo nejde o rande?
0
před 3574 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Drap | 1715 | |
marci1 | 1092 | |
annas | 763 | |
quentos | 744 | |
ivzez | 715 | |
zjentek | 712 | |
iceT | 688 | |
led | 618 | |