Jak z dotazu nejspíš plyne, otázka platí pro ty, již vydrželi být normální (no koutkem mně cuká říct stateční) až dodnes.
Zajímá mě tohle: Až přijde ta doba, kdy očkovaní zjistí, že neočkovaným mají v ohledu ke zdraví jednotlivců SAKRA CO závidět a všichni tito dnešní zodpovědní šiřitelé dobra pak začnou z logiky věci (závist, touha po rovnosti) STŮJ CO STŮJ vyvíjet ohromnou snahu a tlak zaočkovat povinně úplně všechny (chápejte jako v patřičné době v podstatě už jen ty zdravé), pořídíte si pak například falešný certifikát očkování? (Předpokládám, že v té době bude už zcela běžný a dostupný na každém rohu.) nebo jak to míníte řešit prakticky v době, kdy očkovaný z přesvědčení, strachu či prospěchu bude už vlastně každý na společensky významných pozicích? Cio plánujete? Co uděláte? Předpokládáte, že „nějakým způsobem“ zůstanete sami sebou, svobodní a zdraví i bez svržení v té době dosavadního vládního systému? Jakým tedy? Plánujete svobodu dopředu? Nebo až když je často pozdě? Děkuji.
Zajímavá 2Pro koho je otázka zajímavá? Malvína, Ametyst před 1059 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Nejdřív budu vyjednávat s praktikem. Pokud to nikam nepovede, budu se bránit právně. Tolik bezpráví a diskriminace na jednom místě nemůže zůstat bez odezvy. Začíná to tím, že pouze pracovník hygieny má právo kontrolovat, zda je dodržována ministerská vyhláška. Ani policie na to nemá právo: ta může pouze kontrolovat totožnost, nic víc! Údaje ze zdravotní dokumentace nejsou věc veřejná. Zkuste vznést dotaz vašemu poslanci, jestli je očkovaný. Jako to udělala jedna advokátka. Sekretář poslance jí písemně odpověděl, že “Tato informace je jen osobní a intimní.” Toto odpověděl zákonodárce!!! Musíme vymáhat právo.
Upravil/a: Ametyst
7Kdo udělil odpovědi palec? anonym, paul1, zjentek, Rokio, aliendrone, Malvína, Viktorie II.
před 1059 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Mě spíš zajímá, kdo ty neočkované platí. Povinné očkování tu je už roky. Výzkum koronavirů zde je roky, od první vlny v roce 2002. Nikdy si nikdo na povinné očkování nestěžoval. A NAJEDNOU je to problém? KOLIK za to vykřikování neočkování dostávají a OD KOHO?
0 Nominace Nahlásit |
Jééé, Covid dorazil už na Prajzskou? :o ;) :D
Twl tohle jsem coby nechtíč nedotestované vakcíny řešil loni na jaře, asi
jako každý takový, kdo musí občas cestovat. Hele bejku, slyšels už
o tzv. „svatých obrázcích“ ČNB (či jiné emisní banky)? ;) :)
Lze použít i metody gangstera Dochyho (tím nemyslím ty HARÉMOVÉ!),
popřípadě oboje najednou (mívá to zpravidla nejlepší výsledky). ;)
:D :D
0 Nominace Nahlásit |
Někteří lidé neustále označují chemické látky,které jsou už rok aplikovány lidem za vakcíny.Vakcíny to být nemohou,protože pokud zapátrám v paměti,tak klasické očkování např.proti tetanu a dalším nemocem nepřinášelo recidivu.Jen si vzpomeňme co říkali naši politici před rokem,co naslibovali včetně některých zainteresovaných ,,odborníků".Čím větší tzv.proočkovanost,tak tím větší nárůst onemocnění.
JK, tys asi celou věc zle pochopil. Neočkovaní TIŠE (bez vykřikování) odmítají, co je jim ZDARMA (hádej kdo platí) tlačeno do žil.
Já problém nemám. Ale očkovaní se mnou ano. Netuším jaký, pánč na špitál já seru stejně jako bílý tesák a míním si zdechnout sám za sebe, v ústraní a tichosti. To je třeba si každý uvědomit primárně- vše je o tom, kdo má ve svým jinak prostým životě JAK VYSOKÝ NÁROKY a jak je ZVYKLEJ VYUŽÍVAT druhé, víš? Venkoncem, když jsme došli až do špitálu, kdo by se tam dnes těšil, když doba udělala z pacienta ve špitálu jeho úhlavního nepřítele č.1!
Ale pokud ti pomůže něco osobního, mohu ti popřát štěstí při požadované adekvátní péči na bílý posteli, ať už je TVŮJ OSOBNÍ NÁROK jakýkoli. Jsi vlivný? Blbá otázka, jsi Ježíš. Pak buď v klidu, protože přetvářku tam v xichtech nezaregistruješ a i tam bude vše dále ukazovat na tvou důležitost. Tohle je život, který se okolo děje, ne ten, který si okolo tvoříme a stahujeme do něj účastníky. A ani Ježíš to na Zemi neovlivní, protože kousek sebe dal i do každýho jednoho přisluhovače v bílým plášti, zapoměls? (;
Zjntk: No tiše úplně ne, demonstrace jsou a budou. Je to každého volba, kdo si nechce chránit zdraví, nemusí. Zajímavé, že všichni antivaxeři na JIPce zničehonic změní názor.. 🙂
JežíšKristus, od entity s nickem podobnýho kalibru bych tedy takovou odpověď fakt nečekal. Umím si představit něco ve smyslu – lidé semkněte se a vydržte, buďte silní a vše zlé se v hovno obrátí, včetně vakcíny i když milosrdný kovid, ten božský výplod a důkaz mé existence samozřejmě přežije. A ty takhle? To ses teda hodně polidštil, jak dlouho seš tady? Hele, prozradím ti lidský tajemství. Pokud tady na zemi neumíš vyměnit jabko za blbý vajco, nebo tak, začneš okamžitě obdivovat prachy (znáš chechtáky ne) a pak by odpověď tohoto rozměru byla celkem adekvátní tvým schopnostem, chápeš? (; D; D;
JK – nestěžoval. Proč taky. Povinná očkování pomohla k vymýcení
nemoci. U covidu to přece neplatí – očkovaný je stále přenašečem a
je infekční.
Ja nikde nic nevykřikuji a nikdo mi nic neplatí – ba naopak.
V zaměstnání jsem si testování hradila ze své vlastní kapsy. A nechápu
to, zdravotní si platím jako každý řádný občan v této republice. Ve
finále mi to ale žíly netrhá, raději si zaplatím než abych udělala něco
proti své vůli. Víte vy vůbec, jak dopadne člověk, který si to dá,
přestože není přesvědčen o účinnosti? Psychika je základ a v takovém
případě to s člověkem pěkně zacloumá.
Malvína, poslední dvě věty NOMINACE! Budu kontrovat konspirací: Ono „jim“ o to asi i jde. );
Malvína: Povinná očkování pomohla k vymýcení nemoci – a proto
vůči nim stále očkujeme už malé děti. Vy máte dost:-) I u jiných
nemocí jste dále infekční, žádné očkování není stoprocentní. Jediný
rozdíl covid očkování oproti jiným očkováním je to, že je daleko
bezpečnější, protože neobsahuje žádný oslabený kmen, ale pouze spike
proteiny. Proto nemůže nikterak uškodit. V nemocnicích jsou 2/3
neočkovaných, 1/3 očkovaných. Pouze 0.7 % osob v nemocnici má
3 očkování a to 3 očkování má 2.5 milionů osob v ČR! Což je
mimochodem nižší procento než u jiných nemocí, na které se očkuje.
Lidi nemají co být přesvědčení nebo nepřesvědčení, Česká lékařská
komora má jasný názor, a pocity lidí, kteří lékařskou fakultu viděli
z rychlíku nejsou vůbec relevantní.
Já mám dost? A proč se nechávají očkovat malé děti na covid, který
se i přes očkování stále šíří, tudíž je jeho účinnost mizivá?
Navíc neprověřenou vakcínou u které se neví, co to udělá s dospělým,
natož malým dítětem ve vývinu.
Česká lékařská komora má názory, které hrají do karet jí. Já bych si
s dovolením nechala svůj vlastní rozum a názor. Raději černou ovcí než
tupým volem.
Vy jste evidentně lékařskou fakultu taktéž neabsolvoval, jinak byste neměl
čas sedět na Odpovědích, ale pomáhal zachraňovat životy očkovaných.
Ametystík, teoreticky, ale… veškeré právo jde stranou v momentě, kdy
se mu do cesty postaví hovězí.
Mně se v Globu do trpké, trnité cesty k jídlu s sebo navzdory
ministerské vyhlášce postavilo několik členů řádně naočkované ostrahy
a přístup k jídlu mně znemožnilo. Určitá práva základní listiny práv
a svobod šla v tu chvíli do kopru. A nepomohlo plakat, smát se,
zlobit se.
Ostatně emoce jsou naprosto zbytečné, pokud touto formou chceme bohatým bránit v jejich strategicky přesně a hlavně předně důkladně naplánovaných protiprávních cílech. A celá situace okolo očkování padá z takové výše, že vlastně ani nevíme, čí právo tam platí. Intergalaktické? Jediné a často i poslední, co v situaci spatříme, je zaočkované tupé hovězí v uniformě.Ať zjentkovi nikdo nemá za zlé, až se sám nebezpečně vyzbrojí. Aleluja.
Zjentku, klidně bych je natáčela na video, abych měla důkaz. Oznámím jim, že je nafilmuju, aby si zasloužili povýšení. Tupé hovězí je nejhorší. To ani nerozezná skutečnou vakcínu od fejku, ale podepíše informovaný souhlas.
Nejsou odborné. Jsem občan člověče. Mám prsty, hubu a mozek, i když tobě to třetí zmiňované dojde až mnohem, mnohem později. A vůbec, co ty tu robíš? (;
Paul1, vážně někteří nevnímáte ty skryté síly udržet člověka v procesu očkování co nejdéle to bude možné? Tomu se snad ani nedá věřit. Já takovou sílu vnímám zcela zřetelně a na otázku co je to „co nejdéle“ zní odpověď: NAVŽDY, pokud to lidstvo dopustí! Lidé, BDĚTE! Aleluja.
Paul1: Nový lék musí mít jednu významnou vlastnost: musí být drahý, musí se na něm vydělat balík, jinak nemá šanci. Systém nemá rad levná a účinná řešení. ( proto tak nenávidí přírodní produkty).
Drap | 3387 | |
annas | 2020 | |
marci1 | 2007 | |
Kepler | 1901 | |
mosoj | 1775 | |
da ny | 1326 | |
zjentek | 1194 | |
hanulka11 | 1028 | |
quentos | 951 | |
elkon | 948 |
Děti a zdraví |
Ženy a zdraví |