Když by to byla svině s mladýma,utíkat,lézt na strom,ona okamžitě
útočí.Brání prcky.
Zažil jsem to, je to ohromný fofr a jde o život.
Hlavně nedělat mrtvého,mohlo by se to stát skutečností.
Něco jiného by bylo,mít u sebe bazuku.Ale tu většinou do lesa
nenosím.
0 Nominace Nahlásit |
choď na procházky do lesa s vlkem nebo medvědem 🙂 … přesto že je pro prase člověk s přehledem největší nepřítel tak tihle dva týpci ho dokáží zpacifikovat i bez střelné zbraně.
Když budete dělat velký hluk (nos s sebou třeba rolničku 🙂 nebo choďte do lesa se psem ) prase vás uslyší z dálky a možná se na vás připraví spíš ústupem než náhlým útokem, je to přeci jen zvíře spíš plaché a útočí hlavně pokud je zraněné nebo chrání mladé … Jinak ale není rozumné s divokým prasetem poměřovat síly, hodně toho snese a své kly nemá na ozdobu.
Pokud není viditelně agresivní, kliď se mu z cesty … pokud je agresivní kliď se mu z cesty RYCHLE – vylez na nejbližší strom, přelez nejbližší plot, zavři za sebou nejbližší dveře, prostě mu zmiz z dosahu. Good luck!
0 Nominace Nahlásit |
Když potkáte,nebo uvidíte divočáka tak si odnesete z lesa hezký zážitek.Bát se nemusíte to prase za Vámi nepůjde.
0 Nominace Nahlásit |
Utíkat jako oživot protože jde o život hlavně když je to prasnice s mláďaty ale nejlepší je vylézt na něco co nevyskočí prase.. strom, přeskočit plot, vylézt na krmelec,prostě t co máte po ruce..
0 Nominace Nahlásit |
Dôležité je hlavne pred Vianocami, nechodiť rezať do lesa stromček –
viď reklamy z minulého roku.
Pokiaľ sa správate ticho v lese, väčšinou sa vám zver vyhne. Ak by sa
takýto prípad ale stal (zriedkavo), vylezte na strom a trpezlivo čakajte,
kým neodíde. To prasa sa bojí viac, než vy…
0
před 5184 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Ani jsem netušila, jak umím lézt po stromech a při setkání s prasátkem jsem šplhala jak veverka. Je pravda, že nejdříve jsme se setkali z očí do očí a pak jsme se oba obrátili a upalovali směrem od sebe. Já na ten strom a ono značně vyplašené na druhou stranu. Dodnes nevím, kdo byl vylekaný víc.
0
před 5184 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
já stála ztuhlá jak nevim co a prase nakonec uteklo…naštěstí bylo samotný…kdyby sebou měla mláďata,tak zdrhám co mi síly stačí 😁
0
před 5182 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvek