Dobry den, pred par dny jsem dodelal autoskolu na motorku a zazadal o ridicak, pry bude trvat 20 dni nez ho vydaji. Vcera jsem zjistil, ze jsem ztratil svuj puvodni ridicak a ted nevim jestli cekat tech 20 dni az budu mit novy nebo zajit na urad a oznamit ztratu, potrebuju jezdit autem, ale zase nevim kolik by to stalo kdybych oznamil ztratu a museli mi vyrizovat nejake oznameni o ztrate. A daji mi to oznameni hned a budu moct zase ridit auto nebo budu muset taky cekat nekolik dni? A kdyby mi to oznameni o ztrate dali hned mohl bych uz i jezdit na te motorce? Nebo jen autem a na motorku bych si musel pockat az na ten novy ridicak? A taky nechapu, kdybych pockal az mi vydaji ten novy ridicak, tak nemusim platit nic a pri ztrate a vyrizeni noveho ridicaku musim zaplatit poplatek? Tak co se mi vyplati, cekat na novy nebo oznamit ztratu? Diky za rady
Dekuju za odpovedi
Dochy: A myslite ze s tim papirem, co mi daji budu moct ridit uz i tu
motorku? (kdyz mam za sebou autoskolu a zazadal jsem o novy ridicak) Ze by
nakonec ta ztrata byla i k necemu dobra..
Upravil/a: johnny.187
Zajímavá 0 před 3048 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Oznamit ztratu
Nejsem si jist, ale podle http://www.mdcr.cz/cs/Silnicni_doprava/Ridicske_prukazy_Autoskoly/Ridicske_prukazy/Ztrata_ridicskeho_prukazu_nebo_mezinarodniho_ridicskeho_prukazu.htm
bych odhadl, že oznámíte ztrátu a dostanete na to papír, který platí až
30 dní. Na úřadě se domluvíte, že nový vám dělat nemají protože už
ho dělají a nebudete platit 50 navíc za vystavení nového.
Ale bez záruky, člověk míní, úřad mění…
2Kdo udělil odpovědi palec? sevos, johnny.187
před 3050 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Oznamit ztratu
Oznámit ztrátu a začít si vyřizovat nový.
2Kdo udělil odpovědi palec? johnny.187, cukrar
před 3050 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Oznamit ztratu
Jít na úřad a nahlásit ztrátu.
Dají Vám náhradní doklad, ale na řízení jen toho, co máte
v součastném řidičáku.
Upravil/a: cukrar
1Kdo udělil odpovědi palec? johnny.187
před 3049 dny
|