Mám červené akné a strupy
Kamarádka přijede ze dva dny a já nevím co mám dělat, jindy přijet
nemůže A rodiče mě nemou ke kožní, prý je akné normální, jenže já
už to dál nesnesu, všichni se mi smějí, nevím co mám dělat, vyzkoušela
jsem plno přípravků, který nepomáhají. De nějak urychlit aspoň to
hojení strupů a jde se zbavit toho zarudnutí?
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 0 před 4124 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Ahoj, musím souhlasit, že za dva dny se akné nezbavíš. Je potřeba se detoxikovat, zásadní roli hraje genetika a hormonální rovnováha a v neposlední řadě i péče o pleť. Nedávno mě zaujal tento článek: http://www.leky-poradna.cz/potize/akne.htm, sama jsem začala s detoxikací a (zatím) akné mizí 🙂
Zdroj: http://www.leky-poradna.cz/potize/akne.htm
1Kdo udělil odpovědi palec? Julinka2009
před 3886 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
uz to asi neni uplne aktualni.ale ja s tim bojuju cely zivot a pomaha mi sudocrem a pytiol.oboji je na opruzeniny u deti.ale oboji pomaha skvele.na oblicej si davam sudocrem a na zbytek pytiol.az si k pytiolu cuchnes pochopis proc ten na oblicej ne.ale pozor !!oboji barvi.a hodne.ja kdyz se mazala brala jsem si bud tilko nebo neco staryho.a na spani jsem si napovleceni davala prosteradlo a misto periny jen deku.protozr to hodne barvi..
1Kdo udělil odpovědi palec? Julinka2009
před 3766 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Do dvou dnů se akné nezbavíš, je to na běh na dlouhou trať. Já mám s akné také problémy, žádné přípravky, ani ty od kožařky mi nepomáhají. Nejlepší je prostě tu pleť pořádně vyčistit pleťovou vodou a potom natřít nějakým hydratačním tělovým mlékem. Je to lepší než všechny drahé přípravky. Akné se ti tím uklidní, ale chtělo by to dělat pravidelně.
0
před 4124 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Je zajímavé, že v době, kdy umíme do člověka transplantovat prasečí srdce, pořád neumíme vyléčit akné, že?
Ale k věci: Nelze. V současnosti neexistuje žádný účinný prostředek k rychlému odstřanění akné. A tím „rychlý“ myslím alespoň do roka. Kdyby byl, všichni bychom to věděli, byl by to miliardový byznys.
0
před 4124 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Mne tenkrat pomohlo takove to clean and clear, cistici vodicka. Jako cim vic palivejsi, tim lepsi. Mno a v nouzi nejakej pudr, treba na rande, aby to nesvitilo. Jakoze na rande, nebo tak, aby to tak nesvitilo. Casem na to pomuze hormonalni antikoncepce.
0
před 4124 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Kup si v lékárně jednu z následujících mastí: panthenol nebo bepanthen jsou výborné na všechny vyrášky a odřeniny určitě ti pomohou když si je dvakrát denně naneseš na poškozená místa.
0
před 4121 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Ahojky, je asi pozdě, ale kdyby ještě někdo potřeboval poradit, tak
vím. Na tamponek se nalijte tekuté stříbro nebo-li koloidní stříbro
(zakoupíte v lékárně). Potom namažte krémem a nechte chvíli v klidu.
Vyzkoušeno mám také mořskou vodu. Jednoduše si zajeďte k moři
odpočívat a slaná voda za vás vše vyřeší.
Julinka2009 vás všechny pozdravuje.🙂
Drap | 1715 | |
marci1 | 1092 | |
annas | 763 | |
quentos | 744 | |
ivzez | 715 | |
zjentek | 712 | |
iceT | 688 | |
led | 618 | |
Kepler | 540 | |
hanulka11 | 535 |
Těhotenství |