Máte někdo nějaký dobrý tip?:-D
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 4Pro koho je otázka zajímavá? Syd, hanulka11, hanny 2, anonym před 4762 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Tip ne .. 🙂 Ja uz odpovidam drive , nez se me na neco zeptaji, nebo neco nabizi. Me staci , ze uz se ke me priblizuji , tak hned reknu .. : Ne , dekuji. 🙂
0 Nominace Nahlásit |
Ano, říct jim nějakou lež, třeba typu, zrovna jsem napilý a nerad bych se probudil zítra ráno s kocovinou a něčím, co nabízíte vy :D
0 Nominace Nahlásit |
Okamžitě jak je vidím reaguji …nenechám je ani promluvit-ne nemám o nic zájem – na ulici si nic nesjednávám. Jsem na ně vysazená.
0 Nominace Nahlásit |
Proč je tak těžké říct věcně a klidně že nemáte zájem? Proč si vymýšlet nějaké finty a výmluvy?
0 Nominace Nahlásit |
Kamarádka říká,když se jí zeptají,jakého má mobilního operátora,že všechny!Zůstanou v šoku,protože na to se opravdu nic říct nedá.
1Kdo udělil odpovědi palec? anonym
před 4762 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Já chápu, že je to hodně lidem nepříjemné, ale někdo si takhle vydělávat peníze musí. Pokud mne ten člověk slušně osloví a vyloženě nespěchám, tak ho vyslechnu. Většinou pak s poděkováním odmítnu, ale stalo se, že mne oslovil človíček kvůli elektronické zdravotní knížce IZIP. V tomto případě jsem souhlasila a skutečně mi asi za 14 dní přišlo poštou přístupové heslo k mé zdravotní dokumentaci. Bohužel, lékaři nebudou doplňovat výsledky vyšetření, dokud to nebude uzákoněno ( odpověď z VZP), ale mohla jsem si stáhnout soupis veškerých nákladů, které za mne VZP utratila v tomto roce. Byla tam řada překvapení:-(. K dispozici jsou náklady od roku 2007. V kapitalističtější cizině se nikdo nad průzkumem trhu prováděným tímto způsobem nepozastaví, protože to je marketingový zdroj informací. Rozhodně si kvůli tomu nemusím vymýšlet nějakou lež.
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 8208 | |
led | 4068 | |
Kepler | 3462 | |
annas | 3402 | |
hanulka11 | 2783 | |
marci1 | 2777 | |
zjentek | 2713 | |
briketka10 | 2514 | |
quentos | 2018 | |
aliendrone | 1938 |