plná moc na převod bytu?…plná moc je „papír“, kterým někomu
dáváš právo, aby za tebe jednal…ty chceš, aby za tebe někdo převáděl
byt??
Doplňuji:
a pokud ano…např. tohle
Plná moc k zastupování při převodu nemovitosti
Já, níže podepsaný .........., narozen .............., trvale bytem na adrese ......................... , uděluji tímto plnou moc a zmocňuji pana .................., narozeného ............... bytem na adrese ................. , aby mne zastupoval při sjednávání převodu nemovitosti sídlící na adrese ........................., zapsané na LV č. ............... u katastrálního úřadu v ...................., katastrální území ................. .
Tato plná moc je udělena pro uzavření jak převodní smlouvy se zájemcem, tak i pro podepisování úředních listin.
Plná moc je udělena i pro veškeré další úkony potřebné při
jednání s Katastrálním úřadem a to v plném rozsahu (ve všech věcech
zapisovaných skutečností) do příslušného Listu vlastnictví č.
……………
Plná moc zaniká dnem převodem předmětné nemovitosti a zápisem prodeje do
katastru nemovitostí.
Datum a místo: .................. Podpis: .....................
a nech si ověřit tvůj popis na matrice…
Upravil/a: Funna
0 Nominace Nahlásit |
pokud jde o závažné převody jako ten s bytem, tak vše dělat přes právníka i když to stojí peníze.
0
před 3998 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Plná moc je záležitost oboustranná, TY někomu plnou moc dáváš a NĚKDO jiný jí přijímá, takže v plné moci by mělo být uvedeno např. Plnou moc přijímám v plném rozsahu, datum, místo, podpis a třeba i to notářské ověření.
0
před 3997 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Jde o plnou moc makléři či právníkovi? Musí tam být plně definované obě strany, pak si dobře zvažte k čemu plnou moc dáváte – doporučuji nedávat všeobecnou plnou moc, ale vydefinovat jen to, co chcete, mělo by tam být časové omezení – pak podpis obou stran, tj. kdo plnou moc uděluje a kdo ji přijímá. Napíši ji Vám, když mi sdělíte na: annaslusna@seznam.cz, oč jde a čeho chcete dosáhnout.
0
před 3971 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvek