Pufovanie prebieha v expanznej forme za vysokého tlaku a teploty od 150 ° C a viac. Dochádza tak k vyparovaniu tekutín z pufovanej suroviny.
takže si zožeň vysokotlakú mikrovlnku a môžeš si to urobiť i doma.
0 Nominace Nahlásit |
K čemu ji chceš použít?
Doplňuji:
Tak když ji chceš použít např. k výrobě chlebíčků, tak na internetu
je spousta návodů… chápeš ?
Upravil/a: Nykki
0
před 4008 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
treba vyskúšať.
ale keď to tam budeš robiť nasucho, tak napred kúp druhý papiňák, aby si
si to doma nezlízol.
priemyselne sa to robí mikrovlnami, preto som ti doporučoval mikrovlnku.
Drap | 1703 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 916 | |
iceT | 628 | |
da ny | 605 | |
zjentek | 572 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |