Avatar uživatele
Questman

Jak si doma vyrobit pufovanou rýži?

Doplňuji:
Nykki
Hmmmmm, tak ti nevím..... že by k jídlu??

Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? annas před 4008 dny Sledovat Nahlásit



Odpovědi
Avatar uživatele
arygnoc

Pufovanie prebieha v expanznej forme za vysokého tlaku a teploty od 150 ° C a viac. Dochádza tak k vyparovaniu tekutín z pufovanej suroviny.

takže si zožeň vysokotlakú mikrovlnku a môžeš si to urobiť i doma.

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
Nykki

K čemu ji chceš použít?
Doplňuji:
Tak když ji chceš použít např. k výrobě chlebíčků, tak na internetu je spousta návodů… chápeš ?

Upravil/a: Nykki

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce
Avatar uživatele
Questman

arygnoc je to jenom nápad ale šlo by to třeba v papiňáku?

před 4008 dny Odpovědět Nahlásit
Avatar uživatele
arygnoc

treba vyskúšať.
ale keď to tam budeš robiť nasucho, tak napred kúp druhý papiňák, aby si si to doma nezlízol.

priemyselne sa to robí mikrovlnami, preto som ti doporučoval mikrovlnku.

před 4008 dny Odpovědět Nahlásit
Nový příspěvek