Islám se sám o sobě nechová jako lidská bytost,islám je ideologie která ovlivnuje lidi.
0 Nominace Nahlásit |
Islámský stát má s islámem společného asi tolik jako zabíjačka se
srazem veganů…
Islám je normální náboženství a není to nic zvráceného. Na závěr
trošku čísel:
Násilných pasáží v koránu je 532. V bibli je násilných
pasáží 1318…
Upravil/a: štamgast
0 Nominace Nahlásit |
Víra, tedy přijetí určitých názorů ovlivňuje chování lidí. A nesuďte, abyste nebyli souzeni. Myslíte si, že my se chováme správně a to bez ohledu na náboženství? Oni věří aspoň v Aláha, ale v co věří většina z nás?
0 Nominace Nahlásit |
Primitivní mozky vždycky potřebují nějakého vůdce. Pokud není hmotný, tak poslouchají alespoň jeho (většinou samozvaného) zástupce na Zemi.
Štamgast:Nepřijde mi normální kdy jsou ženy znásilněny a posléze obviněny z nevěry a ukamenovány za živa.Nepřijde mi normální,kdy je ex muslimům vyhrožováno smrtí.
řada lidí, kteří se v minulosti označovali za „křesťany“, se dopouštěla naprostých bestialit. Je to problém křesťanství jako takového, nebo problém těch, kteří tak jednali? Měl by sis uvědomit, že muslimové žijí v Evropě už velmi dlouho (samozřejmě vím, že tu nejsou dominantní) a kupodivu se tady žádné kamenování nekoná. Z toho plyne, že se kamenování nedá považovat za nějakou samozřejmou součást islámu. Úplně stejné je to ale třeba i s oblékáním.
Vy mě nebudete poroučet co bych si měl uvědomovat.Zatím jsem svobodný člověk!
annas | 5913 | |
Drap | 4602 | |
led | 2997 | |
Kepler | 2836 | |
marci1 | 2238 | |
zjentek | 1643 | |
ivzez | 1445 | |
quentos | 1420 | |
aliendrone | 1413 | |
elkon | 1296 |
Divadlo |
Etiketa |