Mám win7 a neustále se mi tam vnucuje Windows media player. Chci aby mi vše automaticky přehrával vlk.
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? aliendrone před 2112 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Odpoveď byla označena jako užitečná
Ovládací panely/Programy/Výchozí programy/Přidružit typ souboru nebo protokol k programu> Změnit program (button vpravo nahoře).
Typicky např. u audiosouborů ponechej WMP přehrávání „MID“, „MIDI“, protože nwm proč, ale tohle v základu VLC přehrát neumí. Také to myslím jde nastavit v samotném VLC (přinejmenším při instalaci), ale to z hlavy nwm, tento zmíněný postup funguje obecně.
1 NominaceKdo udělil odpovědi nominaci?Kepler Nahlásit |
Otázka nemá žádné další odpovědi.
Kdybych nevěděl, že jsi kozák starý, půtkami tažený, vyvodil bych z tvé odpovědi, že jsi „mladý pívo“. ;) :D :D
Ach, ta sladká doba, kdy člověk měl ještě síly na rozdávání, prakticky veškerá hudba ve hrách byla jedině MIDI! :) Té slávy, když jsem dotáhl SoundBlaster 2.0 (z druhé ruky a i tak stál balík) a VELMI vofafrně rozbalil a laboroval se staženou zadnicí s jumpery na základní desce (rozbiju to nebo ne?) k nastavení IRQ atd. a PAK, když z plastových bedniček při Doomu vyšly ty nezapomenutelné zvuky – to se podle mne NEDÁ zapomenout! :)
Ledaže… by „někdo“ TAK USILOVNĚ lítal za děffkama, že by mu na prosté a poklidné krásy života nezbýval čas! NJN – o5 další důkaz, jaký jsi doslova neuvěřitelně sexem posedlý chlívák! ;) :D :D
Bedy | 1528 | |
Michal Kole | 1199 | |
led | 1156 | |
Hlada | 1131 | |
mosoj | 1124 | |
gecco | 904 | |
www | 828 | |
badisko | 817 | |
cochee | 815 | |
Dochy | 724 |
Software |
Hardware |