Chtěl bych peníze na finanční pákový efekt. Jednalo by se o pravidelné půjčování menších částech, přičemž bych splátky platil dávkami, které dostávám od státu. Půjčené finanční prostředky bych dále investoval.
Mám na půjčení peněz nárok a kterým způsobem to můžu provést? Peněz mám dost. Mám velké rezervy a nikdy jsem neměl dluhy a samozřejmě jsem nikdy nebyl v exekuci. Dokonce jsem pár půjček jiným poskytl.
Tento krok bych chtěl provést, abych se stal ještě bohatším a mohl zabezpečit svoji rodinu na stáří a také mohl podporovat více charitativní organizace.
Zajímavá 0 před 1988 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
tvoje plány jak zbohatnout na dávkách od státu skrze půjčku jsou opravdu působivé .-) co si představujete pod pojmem „pákový efekt“ vojín Kefalín ? To znamená pákou vzít lichváře po hlavě abys nemusel platit půjčené peníze i s nákladnými úroky ?
Upravil/a: anonym
0 Nominace Nahlásit |
Když si tak bohatý, tak proč si ještě půjčovat? Do půjček nelez, hrozí dluhová past, ze které se už nevymotáš. Bacha na to!
0 Nominace Nahlásit |
0 Nominace Nahlásit |
To je otázka, která by tě neměla ani napadnout!
Podvod zvaný „pákový efekt“ mohou beztrestně provádět jen banky.
Upravil/a: dubraro
0
před 1988 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Dubraro: „Podvod zvaný "pákový efekt“ mohou beztrestně provádět jen
banky."
a na to jsi přišel jak?
Promiň, tahle otázka je mimo mísu. Některé dávky jsou nárokové pokud
splňuješ nějaká kritéria, máš nárok na dávku. Majetek zpravidla není
kritériem (snad jen přídavek v hmotné nouzi apod…)
A „dost peněz“ je dost relativní. Jsou lidé (není to obvyklé při
typicky české mentalitě), kteří bez majetku a při minimálním důchodu
budou tvrdit že mají peněz dost…
…má je na život, ne na hazardování !!! "přičemž bych splátky platil dávkami, které dostávám od státu. " snad hovoří jasně provokativně !!!
Pokud mu k životu stačí méně než je jeho důchod, může zbytek využít na „nadstandard“. Jestli mu radost udělá káva a rakvička se šlehačkou, návštěva divadla, nebo pokus o investování je jeho věc.
To bys také rovnou všem důchodcům mohl zakázat zájezdy, alkohol a cigarety (ne že by se mi zákaz posledních dvou položek nezamlouval…)
… proč házíš všechny důchodce do jednoho pytle ??? …většina důchodců bere důchod za to , co odvedli na daních, co odpracovali … odlišuji dávky od státu, mezi ně bohužel patří i invalidní důchod v jeho případě >>> v životě nepracoval, takže mám důvod se rozčilovat, nebo se může nadávat jen cikánům, že žijou z dávek a invalidních důchodů ???
invalidní důchod vyplácí MPSV stejně jako starobní. Já nadávám jen na ty co pracovat mohou a nechtějí. Pokud má někdo zdravotní omezení a kvůli tomu nemůže pracovat, klidně mu ze svých odvodů přispěju. Pokud si z těch pár tisíc měsíčně chce s několika stovkama pohrát, tak ať si pohraje. Pokud se mu podaří ty prachy nějak rozumně a legálně rozmnožit, přeji mu to.
A na důchody neexistují fondy, takže pokud to chceš brát tak přísně, tak současní důchodci nežijí z toho co si odpracovali ale z toho co já v rámci sociálního pojištění odvedu. A nadávat na ně kvůli tomu nebudu.
Kdo říká že se odmítá léčit? O tom tu nic nebylo…
A pokud si vybavím alespoň nějaké střípky: Pokud jde o psychofarmaka tak ve většině případů (zvlášť u těch, jejichž stav už byl ohodnocen invalidním důchodem) nezajistí vyléčení, jen s trochou štěstí ulehčí život jak pacientům tak jejich okolí.
Pořád nevidím žádný důvod jim ID upírat a označovat je za vyžírky.
… tak to jsi asi nečetl všechny jeho otázky … já ano … být černej, odsoudili by ho všichni … je zbytečný se o tom přít, každej máme jinej názor …
rozumím správně tomu že máš peněz dost a přesto si chceš půjčit další abys byl ještě bohatší ? Řekl ti někdo, že půjčené peníze se v plné výši + úroky musí docela brzy vrátit ? A pokud to není brzy jsou úroky ještě o to vyšší ? To je důležité vědět.
pákový efekt by měl smysl jen kdybys prostředky chtěl investovat do podniku s velmi vysokou návratností, ale ty je chceš uvalit na zajištění příbuzných a charitu … to moc ziskově nezní.
pokud si tu lidi na dávkách mohou dovolit podporovat charitu a ještě spekulovat na investičním trhu je v tomhle státě něco neskutečně blbě 🙂