Chtěla bych se zeptat…
Jak si můžu natočit vlasy bez kulmy a přípravků které se kupují? Mám
vlasy sice vlnité, ale chci menší jemné lokýnky… copánky jsem už
zkoušela. Máte nějaké zkušenosti se zamotáním vlasů do konkrétního
tvaru tak, že pak vypadají dobře? :)) díky za odpovědi
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 0 před 4836 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Jsou ruzne druhy , velikosti ( tloustky ) papilotu. Mam je vyzkousene. Muzete v nich i bezbolestne spat. Muzete si je objednat ,i koupit v drogerii. -iv-
Zde se nacházíte:Heureka.cz » Vyhledávání papiloty
Cena (Kč)Od: Do: ZbožíNové Bazarové Seřadit podle
Zobrazuji 1 – 20 ze 28 produktů Další »
Sibel – Papiloty na vlasy 14mm M modré 12ks
(Kosmetické pomůcky)
Super Flex Kort – M
uložit ke srovnání
165 Kč
v 2 obchodech
POROVNAT CENY
0 Nominace Nahlásit |
Zkus umělohmotné natáčky – vlhké vlasy pramen po pramenu namotáš a uchytíš druhým dílkem, nespí se v nich dobře, ale vlasy budeš mít kudrnaté stoprocentně :) zkus si nejdřív koupit třeba jednu, dvě a vyzkoušej, na menší bohaté lokny zkus menší průměr natáček, ale zase ne ty úplně nejmenší
0 Nominace Nahlásit |
ve starších filmech můžete vidět dámičky s namotanými mašličkami
z novin ve vlasech – samozřejmě to nejde s mokrými vlasy, i když
navlhlé by to možná snesly… a navlhčené tužidlem určitě :)
prostě použijete proužky (nebo třeba i větší kusy, ale zmačkané do
pruhu) novinového papíru jako natáčky, namotáte vlasy do ruličky a volné
konce potom zavážete na uzlík a případně zajistíte nějakou sponkou.
když máte hotovou celou hlavu, převážete šátkem, případně ještě
přelakujete a jdete spát… a ráno uvidíte :)
je to jako natáčky, ale bez těch natáček – takže nic nemusíte
kupovat
nebo ještě jednodušší – pramen vlasů po prameni jen tak zakruťte. když ho kroutíte dostatečně dlouho, pěkně se vám zamotá do takového bobíku – ten je potřeba utáhnout gumičkou a začít kroutit další pramen. tohle se dá dělat i s mokrými vlasy – skončíte s hlavou plnou malých tlustých tykadélek :) nevím jak je tahle varianta pohodlná na spaní – tohle jsem vyráběla dopoledne na umyté hlavě, celý den vypadala jak mimozemšťan, ale večer jsem měla hřívu ;)
0 Nominace Nahlásit |
Ahoj, já mám kulmu :) Keramická trojkulma má několik výhod. Keramické válečky jsou šetrné k vlasům a rovnoměrně rozloží teplo po celé délce pramene vlasů, což minimalizuje riziko poškození. Tímto způsobem můžete vytvořit hladké a lesklé vlny nebo kudrlinky, které zůstanou krásné po delší dobu. Tak to je můj tip, jak šetrně natočit vlasy.
Nemáte některá z vás prodlužko, že by jste mi napsaly jestli na ty umělé vlasy může přijít kulma?
Nemáte některá z vás prodlužko, že by jste mi napsaly jestli na ty umělé vlasy může přijít kulma?
Mám prodloužené vlasy, není to tak dlouho, co jsem si vybrala tape in pásy na clip in hair, které mi nasazovala kamarádka :). Na umělé vlasy kulma přijít může, ale je potřeba ji dát na nižší stupeň :) to stejné platí pro žehlení umělých vlasů.
Pokud máš někoho šikovného, kdo si s tím poradí, tak nemusíš ;) https://www.clipinhair.cz/206-vlasy-pro-metodu-pu-extension-tapex-tape-hair-tape-in-50cm-platinova-blond.html
Drap | 702 | |
marci1 | 489 | |
iceT | 408 | |
hanulka11 | 321 | |
annas | 320 | |
briketka10 | 273 | |
Kepler | 247 | |
ReHu | 231 | |
Damiana | 229 | |
quentos | 225 |
Líčení a make-up |
Móda a doplňky |