Tak to asi těžko, protože pak už zbývají jedině natáčky a nechat volně proschnout a to nějakou dobu trvá.
0 Nominace Nahlásit |
Papiloty a hodně silné tužidlo (ne ale velké množství!). Nebo si nechat udělat trvalou (dneska už jsou hodně kvalitní přípravky a účes vypadá přirozeně). 🙂
0 Nominace Nahlásit |
ahojda, já používám speciální zvlňující pěnu do vlasu a fakt to funguje…dá se to koupit v drogerii DM…dáš to do ještě vlhkých vlasů a pěkně je „promačkáš“
0
před 4480 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
No asi to nepůjde tak , že přijdeš domů na půl hodinky a myslíš si že za tu půlhodinku vyrazíš s loknama který vydrží celý večer. Ale mám zkušenosti s měkkými pěnovými natáčkami ( jeden balíček 4 natáčky = 40Kč na dlouhé vlasy tak tři nebo i dva balíčky v každé drogérce Teta nebo tak ) A dát se je na noc a vydrží pak celý den akorát ještě poto m trochu zafixovat lakem a tak trochu poupravit. Doufám , že alespoň něco káplo ;)
0
před 4469 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Na clipinahair.cz mají kvalitní oba druhy vlasů. Začínala jsem na těch levnějších a teď mám ty pravé a v obou případech jsem byla spokojená.
Mám tady ty Remy vlasy se spoji tape in :) https://www.clipinhair.cz/58-pu-extension-tapex-tape-hair-tape-in-remy-aaa-50cm
Taky to budu muset zkusit. Nechala jsem si prodloužit vlasy a vůbec nevím jestli do nich můžu vjet kulmou :/
Já vlasy umělé mám a normálně si je kulmuju ;). Hlavně je potřeba, aby byly vlasy kvalitní ;)
Drap | 702 | |
marci1 | 489 | |
iceT | 408 | |
hanulka11 | 321 | |
annas | 320 | |
briketka10 | 273 | |
Kepler | 247 | |
ReHu | 231 | |
Damiana | 229 | |
quentos | 225 |
Líčení a make-up |
Móda a doplňky |