Jsem na základní škole druhého stupně a problém je takový že si všímám že se nám třída rozpadá na několik skupinek který se baví jen spolu o nějakých věcech nebo jsou zkrátka takový. Např. jedna skupinka je taková že se zajímá o sexuální věci které mě připadají zvlášť nechutné, další skupinka se zajímá o zvířátka a takové věci které mě nezajímají a třetí vlastně i poslední jsou lidi který jsou na můj vkus až moc depresivní a necítím se v tom moc dobře, protože mám pocit že také spadám do úzkosti a smutku. Připadám si jako outsider v této třídě. Ale zas potřebuji mít ve třídě kamarádi jinak to emočně nedávám. Takže bych vás chtěla poprosit o radu jak to mám vyřešit ve třídě. Předem děkuji za všechny odpovědi které dostanu.
Zajímavá 0 před 631 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
No, když kamarády „uděláš“, tak jako pořádně, tak budeš mít kamarády, tomu věř, v každém věku! 👌😎😎😎
Ne, vážně.
Tak puberta, ne? To je normální to, co popisuješ, a v každém ženském kolektivu je tato fragmentace na skupiny, (jistá) nevraživost mezi skupinami atp. naprosto běžná. U vás je to věkem, a asi máte kluky „baby“, dneska to tak je, dneska toho testosteronu moc ve společnosti není. 🙈😅
No jo, no, když s Tebou je to těžké: dupat nechceš, zvířátka taky nechceš „udělat“ (ne, já chápu jak to myslíš, ale ta konotace, že ti první souloží, a ti druzí „jsou na zvířátka“, je poněkud úsměvná 😂😅), no a ti třetí, to jsou pacienti s hlavou, nechceš depresivní lidi a pacienty s hlavou kolem sebe. 🤷♀️
Vím já, nebo kdokoli jiný tady, co to jsou zač, ti Tví spolužáci? Víme prd. Máš na výběr tři modely, jak se k tomu postavit:
Není nějaké instantní řešení, jednoduchý manuál, podle kterého když se zachováš, tak budeš happy a fresh jako jahoda. Není. To si musíš Ty v sobě srovnat, co chceš, co je prioritou, a co naopak nechceš, a co Tě nezajímá. Ty, nikdo to za Tebe neudělá. 😃
3Kdo udělil odpovědi palec? Mravenec, Savier, VaclavZeman
před 631 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Jsem bohužel z generace, která deprese, smutek, úzkosti, ve 13ti letech neznala. My se totiž nezabývali světem dospělých, jako děcka dneska. Takže ke skupině těch rádoby smutných dětí se nepřipojuj, nepodporuj je v tomto znuděném chování.
Nemusíš se bavit přímo se spolužáky ze své třídy, jsou i další třídy a ročníky, kde jistě najdeš podobně smýšlející osoby. Já měl na základní škole pouze dva kamarády, se kterými jsem se opravdu rád bavil a bavím do dnes. Také jsme byli rozděleni do skupinek, ale řešily se deníčky, nebo holky četly Bravo, a po škole se chodilo ven, na hřiště, nebo jen tak chodit. To už dnes není.
Zkus si vyhlédnout někoho, s kým budete mít společné zájmy. To, že se ve skupině baví jen o jednom zájmu, neznamená, že někdo z nich nemá další. Nemusíš ani nutně patřit do nějaké z těch šílených skupin. Hlavně se obloukem vyhni těm emo-individuím.
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1715 | |
marci1 | 1092 | |
annas | 763 | |
quentos | 744 | |
ivzez | 715 | |
zjentek | 712 | |
iceT | 688 | |
led | 618 | |
Kepler | 540 | |
hanulka11 | 535 |