Např. mám jen jednu aplikaci na obrazovce a nejsem schopen ji přemístit na jinou obrazovku, někdy se mi to povedlo, ale když si uvědomím, že bych si měl uspořádat ty ikony podle sebe, abych se v tom líp orientoval, tak mě jímá hrůza! Ta jedna ikona mi přeskočila na prázdnou obrazovku a nemůžu ji dostat zpátky… Jde o Android 9 Xiaomi redmi 7// Ano, ten problém byl, dojet ke kraji a POČKAT, až se přejde na druhou obrazovku, ale já nečekal a chtěl jsem ji tam cpát, a to nešlo! Takže dík za radu, teď už to bude v pohodě!!
Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? aliendrone před 1681 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Na Androš devítce (Pie) je to stejné jako předchozí. Prostě podrž chvilku ikonu, kterou chceš přesunout, počkej až se „uvolní“ (ostatní ikony se jakoby trochu zmenší) a pak ji přesuň na požadované místo. Pokud chceš na jinou obrazovku, tak ji naveď až ke kraji displeje a počkej, než naskočí vedlejší obrazovka a teprve pak přesunovanou ikonu uvolni. A snad víš, že některé ikony po stisknutí vyhodí menu – u těch stačí po chviličce držení s ní zkusit pohnout (posunout), aby se „uvolnily“. Fakt lehké, neboj nic! :)
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvek