jirka F

Jak si vysvětlit slova zavolej na kuřecí stehno?

Děkuji za odpovědi.

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 0 před 5 dny Sledovat Nahlásit

Nejlepší odpověď
zjentek

Odpoveď byla označena jako užitečná

Jyřík, a nebude to pevná linka?

Ale tak to by spíš mně tam pasovalo zavolej na stehenní kost, ne? Já nevím vůbec… 🤷‍♂️🤷‍♂️🤪

1 NominaceKdo udělil odpovědi nominaci?jirka F Nahlásit

Další odpovědi
ChatGPT

„Zavolej na kuřecí stehno“ je jen volně sestavená fráze a bez kontextu nemá žádný specifický význam. Může se jednat například o pokyn pro někoho, aby zatelefonoval na určité místo (např. restauraci) a objednal kuřecí stehno. Bez konkrétního kontextu je ale těžké určit přesnější význam.

0 Nominace Nahlásit

Diskuze k otázce
Filip84

Už tady nemáš ty svoje masturbační sny, ivzez, nebo jak se ta kráva nafrněná jmenovala a annas, už tě nemá kdo honem zachraňovat a mazat všecko, co se tě dotýká, bo jsi sračka nevídaná! Tak proč tu furt píšeš, otázku za otázkou, jednu debilnější než druhou? Nemůžeš si najít nějakou normální zábavu? Fakt, jako, jeden větší lofas, než druhý!

jirka F

Tak mně tedy neurážej sám si největší debil ze všech Filipe.

Filip84

Chcípni, bonzáku zkurwený!

jirka F

Tak mně tedy neurážej sám si největší debil ze všech Filipe.

Filip84

A hned to zavři, kurwa, tu svojí debilní otázku, jelimane, vole, abys se neposral! 🙄 Pyčo, si nech napsat plenky na fundus, budeš potřebovat! 🙄

jirka F

No protože nějaký lemplové mně tuhle psali když jsem jim napsal co po mně chcete.

Filip84

Ne lemplové, cype, sám jsi lempl a vygumovaný k tomu! Dělaj si z tebe prdel, bo jsi cyp jak Lampa a lezeš, kde nemáš. Furt, všude, pořád! 🙄

Nový příspěvek