Taky mám doma 3D film. Koupila jsem si k němu 3D brýle. Psali tam, že když si brýle nasadíme, budeme si připadat jako by jsme v tom filmu byli. Můžu Vám říct, že jsem si tak nepřipadala :(. Jediné co se mi tam změnilo, byly barvy. Za brýle jsem vyhodila 200 Kč a teď mi jsou na nic… Potom jsem slyšela, že k tomu potřebujete i 3D DVD a 3D televizi(ta má jít do prodeje asi až za rok a stojí 90 000 Kč!), ale to jsem se dozvěděla pozdě. Toto je pohled mýma očima na 3D brýle. Někdo může mít názor jiný. :)
0
před 5370 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Stačí si koupit plasmovou televizi od značky PANASONIC (jde to jen na nějakých)(Já si koupil tu špatnou)!
0
před 5370 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Myslim si ze lepsi je zajit si do kina, protoze tam mate velke platno a tam si teprv budete pripadat jako ve filmu. Protoze kdyz mate doma nakou malou televizi tak se tezko i pomoci bryli muzete „prenest“ do filmu.
0
před 5369 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Tak aby někdo předem neodsuzoval tuhle technologii, vyzkoušejte si brýle pro 3D na existujících videích na youtube. Stačí když do vyhledávání videí zadáte 3D. Rozhodnout se pak můžete sám/a.
Zdroj: http://www.youtube.com/results?search_query=3d+video&search_type=&aq=0&oq=3d
0
před 5369 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvek