Podle toho k jakému účelu. Pokud ho piješ jen tak,tak je to jedno. Pokud ho piješ během nemoci,tak vlažný,nikdy horký. Bakterie se totiž množí v teple a ten čaj by jim k tomu pomáhal! Když si do něj budeš přidávat med,nebo citron,měl by mít teplotu kolem 60stupňů,aby se účinné látky nespálily.
0 Nominace Nahlásit |
Tak teplý, aby ti chutnal.
1Kdo udělil odpovědi palec? Kamionak09
před 4288 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Já piju čaj tak teplý, abych si nespálil pysk. A protože jsem na teplotu hrozně citlivý, tak to určitě není více jak 40 Celsiových stupňů.
0
před 4288 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1703 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 916 | |
iceT | 628 | |
da ny | 606 | |
zjentek | 573 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |