něco mezi … závislý, to ne, ale myslím, že většina lidí už si dnes nedokáže bez něj život představit. Já svůj první dostal až v roce 2001, k osmnáctinám, do té doby jsem bez něj byl v pohodě. Ovšem pak na VŠ a nyní v práci se stal v podstatě nutností. Ale využívám ho, jen když potřebuju.
0 Nominace Nahlásit |
Tak trochu závislá jsem ale né celý den. Ale na večer ho už mám radši u sebe protože to mi vždycky píše přítel. No a když jsem venku nebo ve škole tak ho mám pořád u sebe abych byla dostupná a navíc mám pak menší strach že mi ho někdo „sebral“.
0 Nominace Nahlásit |
Já bych bez něj klidně vydržel (občas ho i zapomínám doma), ale moji klienti a zákazníci mi občas potřebují zavolat objednávku…
0 Nominace Nahlásit |
Mám ho u sebe, co když by se něco stalo.
Jednou na zhradě jsem šel upravovat jezírko. Kolem jsem dělal terénní
úpravy a mobil mi furt vypadával z kapsy. Tak jsem si ho odložil na stůl
k chatce. Pokračoval jsem v práci a chtěl nádobu na vodu-jezírko
posunout. Ohnul jsem se a najednou mě píchlo v kříži a já se svalil na
zem, Ležel jsem tam jak mrcha a nemohl se pohnout. Jen jsem koukal, jak mobil
leží na stole a nikde nikdo.
Asi po půlhodině jsem se nějak odplazil k chatce a zavolal manželce, aby za
mnou přišla. Postupně bolest polevovala.
0 Nominace Nahlásit |
Dnes ho mám vypnutý protože je neděle a chci mít klid.Je zajímavé jak se stal mobilní telefon a PC důležitými věcmi dnešní doby.Ano tyto věci jsou pro mne důležité a jsem zvědav na čem budou lidé závislí za několik let.
0 Nominace Nahlásit |
Moje práce se neobejde bez telefonu, takže já ho nosím neustále u sebe.. občas bych ho nejradši vypnul, a nebo dal pryč, ale pak mám blbej pocit.. :D
0 Nominace Nahlásit |
Jsem a musím být mobilní pořád.Jen už by chtěl potvůrka asi vyměnit.To zas bude,než si zvyknu.
0
před 5188 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvek