Četla jsem, že patří mezi vůbec nejchytřejší plemena psů, stejně jako australský ovčák. Také by měl mít velmi dobrý vztah k dětem a jiným zvířatům:).
0 Nominace Nahlásit |
Dobrý, obdobný názor mám na téměř všechna psí plemena. Důležité je to, co se psem chceš dělat a k čemu ho vychovávat. Borderka je na některé činnosti vynikající, na některé méně vhodná a na některé přímo nevhodná.
0 Nominace Nahlásit |
Je to debilní pes, aspoň ten, co bydlí u mě na dvorku. Pokaždé, když zaprší a on je od bláta, protože bez běhání kolem dokola by umřel, tak na mě skočí a ušpiní mě. A co půl metru veškeré předměty obchcává, protože je to pes-samec a bez značkování teritoria by taky umřel. Netuší, že když mi obchčije kolo u auta, tak mu to při značkování teritoria nepomůže, ale zato by mohl umřít, pokud to udělá mi před očima a budu mít zrovna blbou náladu. Taky ví, že když je otevřená brána, tak nesmí vyběhnout, protože by vyběhl přímo pod kolemjedoucí auto a umřel by. To mu budiž odečteno od jeho debility. Loni málem umřel, když jsem mu dával žrádlo a on po mě vyjel s vyceněnými tesáky. Prostě tento čokl neustále balancuje na hraně díry, ve které bude pohřben, až umře. Ještě nějaké dotazy?
0
před 3184 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Žádný, zatím jsem se nad svým postojem k této rase nezamýšlela. Jsem ve fázi formování názoru na maltézáčka.
0
před 3183 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvek