Viděl jsem jich mnoho, všechny hezké. Které nejkrásnější? Už jsem zapomněl, je to moc dávno 🙂
4Kdo udělil odpovědi palec? Arne1, aliendrone, Filip84, Savier
před 541 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
To je vždy subjektivní názor, každému se líbí něco jiného. A píšeme tvarovaná.
0 Nominace Nahlásit |
Hlavně, že jsou.
Baby maj rozličné kozy. Jedna je s „kozama jak s vozama“, druhá „po fotrovi“. Baby jsou, obecně, na ty kozy háklivé (teda ne na dotyk, ale na slovo), tak – víš co! 😈
Obecně ale „nárazníky“ nejsou žádná výhra, ať už se teda líbí komu chce co chce, protože mládí poměrně rychle přejde (a jak rychle, to je individuální, věk je jenom číslo), a pak má baba taky „habet duas et bene pendentes“, akorát u baby to „visení“ není žádná výhra. Ale život je život, gravitace sviňa a nic moc se s tím dělat nedá, a do života je to fakt jako nepodstatné. 👌😅
0 Nominace Nahlásit |
Klídek, seš nejkrásnější už tím, že seš mladá a drobná! 😉
0
před 541 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Nezáleží na postavě, nejlepší dudy měla vždycky MOJE holka! Jak k tomu došlo (vždycky!) fakticky NWM, ale asi v tom budou nějaké holčičí triky! 😉 😁 😁
0
před 540 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Nikdy jsem moc nechápal proč lidi hodnotí každou část těla zvlášť, pokud se mi holka líbí, tak jsou to jsou to právě ta co má, která se mi na ni líbí
0
před 540 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Vše je subjektivní a má velkou toleranci. Mladá drobná holka – seženu ti jich 100 a každá bude jiná . No a když každá bude mít ještě fyzicky 4 stejně vypadající dívky , ale každá bude mít jiná prsa, tak jak to budeš hodnotit:? Nějakou bys vybral, jenomže ostatní mohou volit jinak.
0
před 540 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Na perfektní tvar prsou doporučuju Boobie Tapes :) Já mám prsa větší a díky nim nemusím řešit oblečení, kde se podprsenka nehodí :)
Paule, já všechny ty kozy vidím pořád stejně zřetelně a to mám potíž s pamětí a ty tedy nevypadáš že bys s ní měl větší potíže takže tady laskavě nekecej! 🤪
Houbeless romantika. Ten jouda v životě necvičil a z tohoto faktu vyvstávají všechny jeho názory, tak jednoduché to je! Děkuju.
Drap | 8213 | |
led | 4068 | |
Kepler | 3462 | |
annas | 3402 | |
hanulka11 | 2783 | |
marci1 | 2777 | |
zjentek | 2717 | |
briketka10 | 2514 | |
quentos | 2018 | |
aliendrone | 1938 |
Aktuality |
Zábava a ostatní |