Odpoveď byla označena jako užitečná
V tomto ročním období kdy je chladno, přikryji ubrousky, uložím do
ploché krabice od vína a dám na balkón.
V létě na tácku, v papíru a chladnici.
Doplňuji:
Preferuji na uchování potravin bez mražení papír, potravina proto může
‚dýchat‘, nerosí se a v tomto případě tedy tolik nezměkne, je stále
křehká. Za přítomnosti sražené vody na nepropustném obalu vzápětí
zplesniví.
Upravil/a: www
1 NominaceKdo udělil odpovědi nominaci?beer Nahlásit |
Moje mamka koláče a buchty (pokud na nich není krém) nechá na plechu, přikryje utěrkou a schová do trouby. Prý tak dřív doma uchovávali i pečivo a chleba, když neměli chlebovku.
0 Nominace Nahlásit |
Nejraději buchty a koláče po zchladnutí přendám do krabic od pizzy a
uložím do chladna, případně naskládám do mrazáku (ale tam je málokdy
dost místa). Jinak nakrájím a uložím do plastovým boxů z tupperware. Na
kratší uskladnění používám plastové boxy od ryb. Jsou skladné a pečivo
v nich docela dlouho vydrží. Vrstvy pečiva prokládám špejlemi.
Ať napeču jakékoliv množství, nikdy to dlouho nevydrží.
2Kdo udělil odpovědi palec? iceT, jirkajirka
před 4057 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Pokud mi koláče zbývají zamrazím. Ale to se nestává tak často. Jinak se včas snědí. Nechám v lednici rozmrznout, a případně v mikrovlnce ohřeji.
0
před 4049 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Všem moc díky :) z Tupper. mám misky i tu oranž. dvouposchoďovku na dortíky, jen mám pocit, že jablečný koláč by se tam mohl rosit,…v lednici a mrazáku místo není,…tak zkusím tu papírovou krabici. Všem díky :)
Drap | 1703 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 916 | |
iceT | 628 | |
da ny | 606 | |
zjentek | 573 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |