Nevím sice proč, ale budiž. Porušuje zákon a to je třeba trestat.
Takže zajdi do tel. budky, vytoč 158 a zde oznam, že v tom a v tom
místě, ta a ta osoba pěstuje nepovolenou látku. Policie to prošetří a
vyvodí z toho příslušné právní důsledky.
Buď sděl, že neuvedeš jméno, nebo jim řekni třeba Jarda Novák.
Upravil/a: quentos
0 Nominace Nahlásit |
A proč bys to měl dělat…dotyčný/á/ to nemusí hulit,může to pěstovat na výrobu léčiv.Kdokoliv z tvé rodiny to může někdy potřebovat a zjisti si cenu,za kterou se to legálně prodává v lékárnách.Je na zblití
4Kdo udělil odpovědi palec? GM, BANAN93, chachar1922, Mc Merkurion
před 3206 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
No, tak takhle se to dělá. Snad jsem poradil. Zkus se kdyžtak optat v místní knihovně, zda nemají nějaké publikace třeba o komunistických udavačích. Můžeš se inspirovat, je vidět, že k tématu máš blízko.
4Kdo udělil odpovědi palec? Mc Merkurion, jáára, Lamalam, Klaproth
před 3206 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
… tak to je opravdu perfektní,udávat a ještě anonymně,o tvém charakteru si něco myslím … víš vůbec,že je to do počtu 5 kusů legální? … starej se sám o sebe! …
0 Nominace Nahlásit |
nijak – pokud to pěstuje v paneláku a smrdí to tam (tak je to blbec) – tak mu řekni ať si koupí pachové filtry.
já jsem pěstoval venkovní – a když za mnou přišli 3× lidi ze vsi – že maj nemocného člena rodiny (jeden měl rakovinu, další roztroušenou sklerozu a lupénku) tak jsem jim vždy dal plnou krabici od bot i několikrát + semínka (vše samzřejmě zadarmo) a šel jsem jim i vysvětlit co je samec a co samice a jak zastřihávat – když už si pěstovali sami. Dělal jsem jim i mast na tu lupénku (akorát si koupili lékařskou vazelínu) a nikdo mě ani je neudával :)
Upravil/a: BANAN93
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvek