Zde recept
„Na hrnek mléka plná polévková lžíce hladké mouky, uvařit kaši.
(mouka se vmíchá do vlažného mléka, nesmí být horké, udělali by se
hrudky) Vyšlehat jedno máslo a do něj zašlehat kaši, osladit dle chuti.
Nemáme rádi sladké krémy, tak stačí cca 2 lžíce cukru.“
http://www.emimino.cz/diskuse/dobry-krem-do-dortu-154971/
Máslo i kaše musí mít stejnou pokojovou teplotu. Máslový krém
můžete ochutit různými příchutěmi: vanilkový, kakaový, kávový,
oříškový atd.
http://www.pavlavtroube.cz/recepty/kremy/maslovy-krem.html
Upravil/a: annas
1Kdo udělil odpovědi palec? anonym
před 3169 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
1. 30 g hladkej múky+ 30g masla=urobiť svetlú jíšku
2.pomaly priliať 250ml teplého mlieka = miešať ako ďas
3.uvariť bešamel
4. nechať bešamel posypaný práškovým cukrom vychladnúť
5. 200g masla a 100–150g práškového cukru vyšľahať, možno pridať
vanilku,1–2 pl citrónovej šťavy, studenej kávy či alkoholu
6. po lyžiciach prišľahať studený bešamel
tadá
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1710 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 917 | |
iceT | 629 | |
da ny | 608 | |
zjentek | 575 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |