Naprosto pevný je sníh šlehaný ve vodní lázni, ten nespadne nikdy. Používá se třeba k plnění kremrolí. Sníh s cukrem nevařený – šlehají se jen bílky se špetkou soli do tuhého sněhu, pak se přidá asi čtvrtina cukru, ještě chvíli se šlehá a nakonec se vmíchá zbytek cukru. Citron jsem nedávala nikdy. Proč?
0 Nominace Nahlásit |
Čistá suchá mísa i metly šlehače,nesmí se tam dostat ani trošička žloutku,cukr i citronová šťáva by se měla zašlehávat po částech,nikoli to tam nasypat zaráz a dílo by se mělo podařit.
0
před 4689 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Vyšlehat sníh a nepřešlehat a potom přísady. Už to tu bylo mnohokrát.
0
před 4689 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1703 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 916 | |
iceT | 628 | |
da ny | 606 | |
zjentek | 573 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |