Avatar uživatele
veveve

Jak uděláme aby nebyl sníh tekutý?

Vyšleháme bílky,přidáme cukr a citronovou štávu,ale vždycky mi to teče.Jak udělat aby to neteklo?

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 0 před 4672 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
Sůwa

Naprosto pevný je sníh šlehaný ve vodní lázni, ten nespadne nikdy. Používá se třeba k plnění kremrolí. Sníh s cukrem nevařený – šlehají se jen bílky se špetkou soli do tuhého sněhu, pak se přidá asi čtvrtina cukru, ještě chvíli se šlehá a nakonec se vmíchá zbytek cukru. Citron jsem nedávala nikdy. Proč?

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
iceT

Čistá suchá mísa i metly šlehače,nesmí se tam dostat ani trošička žloutku,cukr i citronová šťáva by se měla zašlehávat po částech,nikoli to tam nasypat zaráz a dílo by se mělo podařit.

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
Mapel

Vyšlehat sníh a nepřešlehat a potom přísady. Už to tu bylo mnohokrát.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek