Odpoveď byla označena jako užitečná
Zde je postup, jak pečete kuře, aby bylo šťavnaté a aby mělo křupavou kůžičku:
Pamatujte, že pečení kuřete je věda, a tak je důležité sledovat teplotu. Ideální vnitřní teplota pečeného kuřete je 74°C. K dosažení této teploty vám může pomoci kuchyňský teploměr.
Pokud používáte celé kuře, nezapomeňte odstranit veškeré vnitřnosti z dutiny kuřete před pečením.
Toto jsou základní rady a můžete je podle vlastních preferencí upravovat. Někdo používá bylinky, česnek, citron atd. pro aromatizaci. Ať už zvolíte jakýkoli přístup, mějte na paměti, že skvěle upečené kuře vyžaduje trochu přípravy a trpělivosti.
0
před 126 dny
|
1 NominaceKdo udělil odpovědi nominaci?jirka F Nahlásit |
Otázka nemá žádné další odpovědi.
Nejlepší je kuře namarinovat a ugrilovat. Tady je celkem fajn recept https://jidlo-tip.cz/jak-na-perfektni-grilovane-kridelka/
Drap | 1702 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 916 | |
iceT | 628 | |
da ny | 604 | |
zjentek | 572 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |