Myslím tím nemuset klikat na ikonu přehrát uprostřed videa. Je to zbytečné, protože, když snad chci video vidět, tak proč bych se měl zdržovat ještě klikáním na ikonu přehrání?
Zajímavé, že pokud video dohraje, tak ty další v playlistu či náhodné (dle autoplaye), který sám vyhodnotí co se pustí jako další se už na žádnou ikonu pro spuštění klikat nemusí.
Třeba je na to nějaký plugin pro Firefox. Snažím se jej najít, ale zatím jsem na nic nenarazil. Přece to musí nějak jít ne?
Doplňuji otázku: aliendrone – Udělal jsem vše dle tvého postupu, ale
pořád to po mě chce klikat na ikonu startu přehrávání videa na YT. Tobě
to tak funguje? Jakou máš verzi Firefoxu? (Napiš kdyžtak do diskuze pod
otázkou)
Já mam prakticky téměř aktuální 67.0.3. (32-bit). Neblokuje to třeba
plugin Adblock Plus či další s názvem Strict Pop-up Blocker? Ten výborně
vychytá veškerý vyskakovací okna, ale má i možnost filtru myslím.
Měl byste ještě někdo nějaké nápady jak odstranit zbytečné potvrzení přehrání prvního YT videa?
Zajímavá 2Pro koho je otázka zajímavá? annas, aliendrone před 1983 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
No, je vidět, že na tebe vedro asi působí pozitivně, na rozdíl ode mne. SLÁVA, rozumná otázka! ;) :D :D
A ZÁROVEŇ
Po restartu FF by to mělo fachat. :)
0 Nominace Nahlásit |
Otázka nemá žádné další odpovědi.
Nevím kde to najít. Díval jsem se kde to šlo. Mohl by jsi mě prosím navést konkrétně krok po kroku?
Díky za screen. Jsem slepý :P I tak mi to nějak nefunguje a ten zbytečný potrzovací spouštěcí zmetek tam stále je. ;)
A OPRAVDU jsi udělal to, co píši v bodě 1? Zrušils to zafajfkování?
Zkus ještě vymazat cookies a mezipaměť (v „soukromí a zabezpečení“ > „cookies a data stránek“)
Pak Firefox RESTARTUJ a MUSÍ to prostě jít.
Už to jede. Já to udělal trochu jinak, ale předpokládal, že to pojede. Nechtěl jsem globálně povolit zvuky na všech www stránkách a tak jsem dal (exceptions) mám to v EN jazyce a vložil odkaz na Youtube. Myslel jsem, že pak YT bude vyjímka,ale nějak to nefungovalo. Když jsem to dal povolit celkově a zrušil zafajfkovaní už to fakčí. DÍKY MOC! :))
Bedy | 1528 | |
Michal Kole | 1199 | |
led | 1156 | |
Hlada | 1131 | |
mosoj | 1124 | |
gecco | 904 | |
www | 828 | |
badisko | 817 | |
cochee | 814 | |
Dochy | 726 |
Software |
Hardware |