Avatar uživatele
Tw!st

Jak upéct křupavé americké brambory?

Když je dělám podle receptu z internetu, tak jsou vždycky takové gumové a uvnitř stejné jako vařené. Máte někdo nějaký lepší recept, jak je udělat aby byly křupavé? Také mě zajímá jaký na troubě nastavit výhřev, jsou různé, horní, dolní, oba, dolní a větráček, oba a větráček apod…? Děkuji.

Zajímavá 3Pro koho je otázka zajímavá? Odpovědi.cz, annas, Kepler před 1265 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
paul1

Zkoušeli jsme tento recept a vyšel celkem dobře:

Zdroj: https://www.re­ceptnajidlo.cz/k%C5%99u­pav%C3%A9+ame­rick%C3%A9+bram­bory+recept

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
Kepler

Mně to vždycky vyšlo taky tak, že uvnitř byly měkké. Je to celkem pochopitelné, protože se připravují oproti smaženým hranolkům poměrně ve větších kusech a nepropečou se tak. Leda, že bych je úplně zkoksoval. Lze ale dosáhnout alespoň křupavé kůrky: https://www.la­buznik.cz/recep­t/krupave-americke-brambory/

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
RyuzakiKate

Potenciální tchyně používá jakési sáčky na pečení a brambory má vždycky moc dobrý.
Já je dělám v horkovzdušné fritéze, skvělá věc. Asi nejsou po americku, ale promíchám je s olejem a s grilovacím kořením a vždycky si pochutnáme.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
mosoj

Jako české ! Nicméně všechny brambory jsou americké.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce
Avatar uživatele
Rilika25

Příspěvek smazán administrátorem.

před 1163 dny Odpovědět Nahlásit
Nový příspěvek