Avatar uživatele
anonym

Jak ušlehat cukr se žloutky? Je to něco jiného než když se píše utřete žloutky s cukrem?

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 0 před 5011 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
iceT

Myslím,že je to stejné,jen použijete šlehací přístroj a tím pádem si ušetříte dost času.

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
afro.minerva

To je to samé. V některých receptech je psané, aby se přidávaly žloutky postupně, jinde to neřeší. Já myslím, že je to tak nějak jedno. Můžeš to šlehat ručně, ale to je stejné, jako metlou vyšlehat bílkový sníh. Nejlepší je šlehač. Tím to máš jedna dvě.

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
lola

Je to to stejné. Důležité je vždy u všeho,že se nejdřív dává tekutina,potom ostatní. Takže se nejdřív dají do robota vejce a pak se postupně přidává cukr. Lépe se to rozmíchá a těsto je pak bez hrudek a je nadýchané.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek