Avatar uživatele
anonym

Jak uspíšit „francouzské brambory“ aby byly dříve hotové?

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 0 před 3893 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
mosoj

Dělat rakouské. To je blíž.
Doplňuji:
Ale francouzké také rád !

Upravil/a: mosoj

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
www

Použitím předvařených surovin (brambory, uzené) a zvýšenou teplotou. Můžeš také uzené nahradit točeným.
Osobně dávám ale vše syrové a nespěchám, točený nepoužívám.

1 NominaceKdo udělil odpovědi nominaci?beer Nahlásit


Avatar uživatele
Stingo

Já nejdřív ty brambory tak 7 minut vařím a pak teprv nasypu do pekáče a smíchám s ostatníma věcma.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
anonym

Hodit je do ohně aby se pěkně propekly :)

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
da ny

Zapékám z již vařených brambor i uzeného masa, které nahrazuji i uzeninou. Nám chutná třeba salám Vysočina.Pak se vlastně jen to syrové vejce ještě upeče…

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce
Avatar uživatele
anonym

A nemám je „udělat rukou“ ať jsou brzy hotové? 😁

před 3893 dny Odpovědět Nahlásit
Avatar uživatele
petra15

hele, 🙂 to patrí do jiné kategorie…:-):-)

před 3892 dny Odpovědět Nahlásit
Nový příspěvek