Dělat rakouské. To je blíž.
Doplňuji:
Ale francouzké také rád !
Upravil/a: mosoj
0 Nominace Nahlásit |
Použitím předvařených surovin (brambory, uzené) a zvýšenou teplotou.
Můžeš také uzené nahradit točeným.
Osobně dávám ale vše syrové a nespěchám, točený nepoužívám.
1 NominaceKdo udělil odpovědi nominaci?beer Nahlásit |
Já nejdřív ty brambory tak 7 minut vařím a pak teprv nasypu do pekáče a smíchám s ostatníma věcma.
1Kdo udělil odpovědi palec? anonym
před 3923 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Zapékám z již vařených brambor i uzeného masa, které nahrazuji i uzeninou. Nám chutná třeba salám Vysočina.Pak se vlastně jen to syrové vejce ještě upeče…
0
před 3918 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
A nemám je „udělat rukou“ ať jsou brzy hotové? 😁
Drap | 1712 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 917 | |
iceT | 629 | |
da ny | 608 | |
zjentek | 575 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |