Avatar uživatele
acilpirin

Jak uvaříme samuraj?

vždyt je to známé jídlo

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 0 před 5070 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
annas

Vhodnější je vyhledat si sám pomocí Google. Můžete si vybrat z mnoha nabídek. Odpověď byste měl rychleji.

Stačilo opravdu jen napsat dvě slova.

Zdroj: http://www.go­ogle.cz/search?q=sa­muraj+j%C3%AD­dlo&sourceid=i­e7&rls=com.mi­crosoft:en-US&ie=utf8&oe=ut­f8&rlz=1I7GGLL_en

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
hanulka11

guláš samuraj

1/2 kg pěkného zadního hovězího masa
6 velkých cibulí
olej
sůl
pepř
mletá červená paprika
3 dcl kečupu
2 šálky vody
1–3 feferonky

Postup:

Maso nakrájíme na nudličky. Cibuli nakrájíme klasicky jako na guláš.
Cibuli osmažíme na oleji dorůžova, přidáme maso, prudce orestujeme, posolíme, popepříme, popaprikujeme, promícháme, zalijeme kečupem a vodou a dusíme. Občas promícháme a po změknutí masa přidáme na posledních 5 minut feferonky, kdo jak má rád a snese.
Podáváme s pečivem, hranolkama, americkýma bramborama.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek