Mám prý málo místa v úložišti, tak bych si to chtěl uvolnit. Mám zde nějaké fotografie, videa apod. Ale na tlačítkovém telefonu se fotografie a videa ukládají na kartu a pomocí karty se dají přenést. Jak mám přenést soubory z toho uložiště? Mohu si třeba každý soubor přenést jako přílohu na svou mailovou adresu. Mám si prý vytvořit nějaký účet, ale nemám s tím zkušenosti, tak nevím, zda to bude dobrá cesta. Pokud někdo poradí, budu vděčný. Děkuji.
Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? quentos před 1446 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Co je důležité, pretáhnout do počítače a pak v telefonu vymazat. Nemá smysl zaplňovat paměť telefonu, ani dlouhodobě zaplňovat paměťovou kartu. To není médium na zálohování.
0 Nominace Nahlásit |
Vykašli se na Velkého bratra. Každý výrobce má desktopový program pro přenos datovým kabelem. Jinak kartu můžeš vytáhnout a přečíst ve čtečce.
0 Nominace Nahlásit |
Tak já si náročnější soubory od začátku ukládám na SD kartu, co má 8 GB, ale lepší telefony zvládnou i kapacitnější karty. Úložiště je buď paměť telefonu, nebo právě ta SD karta. Nevím které z nich máš zaplněné. Z jednoho úložiště na druhé můžeš soubory překopírovat a ty původní smazat. Jak, to neporadím, každý tydlifon to má jinak.
0 Nominace Nahlásit |
Tolik písmenek a vlastně nic nevíme … Máte teda tlačíkový telefon nebo s operačním systémem? Je v něm paměťová karta? Je na ní místo?