Služby České pošty se dle mého názoru rok od roku zhoršují. Dopisy mi
obvykle chodí pozdě, někdy i špinavé, často mi byl doručen i cizí
dopis. Jak je to u vás?
Jestli tu jsou nějací pošťáci, zaměstnanci pošty- jak vnímáte stav
České pošty zevnitř? Přijde vám přiměřené platové ohodnocení?
Díky za odpovědi – dělám výzkum ohledně České pošty a každý názor
mě zajímá :)
Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? annas před 2017 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Nedávno zde byla podobná otázka. Nemůžu si na služby stěžovat. Nakupuji na internetu, někdy využijí PPL, jindy poštu. Vždy dostanu zásilku druhý den po odeslání, od ČP zprávu mailem i na mobil. Sejně když něco posílám. – bez problémů.
Bohužel, spíš se mně nelíbí chování některých pracovnic za
překážkou.
Ale to služby neohrožuje, i když je lepší, když se pracovník tváří
příjemně, i když nabízí mýdla a další drobnosdti.
Město – tzv. malý okres patřící do okresu Olomouc.
Upravil/a: annas
0 Nominace Nahlásit |
můj názor na kvalitu jejich služeb je takový že jediným východiskem jak je zlepšit je služeb české pošty už nevyužívat … preferovat ppl, dhl, úloženky, zásilkovny a jiné soukromé úschovny. Zkrátka a dobře sbohem Česká pošto. Ostatně to jediné na co se opravdu efektivně zaměřují je prodej losů na pobočkách … tohle nikdy nepochopím, nejsou schopni držet krok s konkurencí v oblasti doručování a přesto mají moře času na to dělat z poboček univerzální trafiku kde chybí snad už jen prodej cigaret, bankovní a pojišťovací pobočku a podobné nesmysly zcela mimo oblast své působnosti.
Upravil/a: anonym
0 Nominace Nahlásit |
Pošta Partner- vesnice- momentální otvírací doba dvě hodiny denně dopoledne- pro většinu lidí k ničemu. Proč je balíček poslaný obyč dražší než doporučený? Jinak nemám nijak strašidelné zkušenosti, když pominu ceny. Českou poštu podle mě drží nad vodou snad už jen vězeňství- nemají na výběr.
0 Nominace Nahlásit |
@ge0rge: … cigarety jeden čas taky prodávali, teď maj ještě prej nějaký hračky, nevím, nebyl jsem tam už hodně dlouho, roky …
moje hrůzná osobní zkušenost se týká především jejich neschopnosti informovat mne pravdivě o tom na které pobočce můj balíček k vyzvednutí vůbec leží. Naprosto běžně se mi stane že na lístečku ve schránce je uvedena jiná pošta než kam mne pak paní za přepážkou s omlouvou přepošle s tím že to asi zvorali na depu a mám si stěžovat tam 🙂 … kdysi jsem dokonce využil možnosti nechat si přeposílat poštup na jinou pobočku než která by byla v mé spádové oblasti (prostě proto že jsem ji měl blíže práci, kde denně chodím) myslíte že to někdy fungovalo ? … jednou možná, pak už jako by ten formulář někde ztratili 🙂
od této příšerné zkušenosti kdy jsem kvůli každému balíku chodil minimálně na dvě pošty s tím že jsem nikdy netušil kde ten balík nakonec doopravdy bude jsem nad nimi zlomil hůl, takové mrhání časem klientů jsem neměl v úmyslu dál tolerovat. Kupodivu i bez české pošty to jde velmi dobře, konkurence je v mnoha ohledech už mnohem dál a pokud jde o různé soukromé výdejny balíčků, jsou dokonce nejen efektivnější ale i levnější.
To mi povídej, já ČP nemůžu přijít na jméno, kvůli blbce za přepážkou jsem přišel o značné peníze. Poště se vyhýbám jako Limonádový Joe lihovině.