Nevím jak starého máte psa,ale náš vlčák byl naučený žrát jen z misky a nebo z ruky svého pána jinak si nevzal nic od nikoho a nsežral nic ani venku.Je ovšem velice pracné ho k tomu vycvičit my jsme ho cvyčili už od 6 měsíců.Ze švagram jsme byli psovodi.Reagoval na povel nesmíš!
0 Nominace Nahlásit |
Lze takto psa vycvičit. Nejlépe začít již v útlém věku . Základním předpokladem je zvládnout poslušnost zvláště pak povel ,,fujů a nebo ,,nesmíš" :Situaci chce občas s nastraženými pamlsky opakovat a znovu cvičit. Kdysi se používal pro tento nácvik i induktor, kdy pes při vzítí pohozené nástrahy dostal elektrický výboj . /Bolestivý ale nezraňující/
0 Nominace Nahlásit |
Ja som učila moje havinky už od mala, čo je vonku na zemi nie je na
jedenie.
Mali v tráve mňamku, chodili okolo nej,ovoniavali, ale jazykom nesmeli.
Navonok to vyzeralo ako trápenie zvierat, ale naučili sa a nebrali. Tak isto,
ani nik, kto nebol z priamej rodiny (člen svorky) im nesmel dať jesť.
Nezobrali si.
Niekedy bola zábava na veterine, lebo lieky som musela ja dávať a nie
lekár. 🙂
0 Nominace Nahlásit |
Jedine : Na voditku a ohlidat si psa sama. To je jako , kdyby pred vami ( nami ) lezela otevrena cokolada , nebo cokoliv jineho , co mame radi a ani se toho nedotkli. Ze by pes sam nekdy prosel kolem kusu salamu a ani se ho nedotkl – prominte, ale takoveho psa neznam. 🙂Je to ciste jen na vas. Bud na voditku, a nebo obcas k veterinari. -iv-
0 Nominace Nahlásit |
To nas pes,kdyz byl jeste stene,tak taky chtel jist vsechno co nasel :D,ale jak byl starsi,tak uz to nedelal.Jestli je to jeste stene,tak se to odnauci ;).
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvek