S přítelem chodíme do jedné hospody, kde občas potkáme jednoho opilého pána. Můj přítel mu prostě nepadl do oka. Vždy mu začne nadávat a otravovat. Jednou to zašlo tak daleko, že dal příteli pěstí. Tato rána šla ale přes můj hrudník. Když přítel viděl, jak jsem odlítla, tak tomu pánovi pěstí vrátil a pak je od sebe odtrhli. Pán na nás neustále vyrukoval. Měl nehezké keci i na partu, která tam byla s námi. Rozhodli jsme se, že půjdeme pryč, aby nebyla další rvačka. Několik lidí muselo pána držet, aby na nás opět nezaútočil. Hrudník mě bolel jako čert, nemohla jsem spát a měla jsem na něm zhmožděniny. Až druhý den mi došlo, že jsem měla zavolat pilicii. Kamarád ale říkal, že za tohle by ho maximálně odvezli na záchytku a pak ho propustili (netekla krev). Nic by se mu prý nestalo. Bylo mi i řečeno, že ten pán je prostě takový, že to je u něj normální, ale to ho snad sakra neomlouvá! Chtěla bych mít už ale klid a nebát se každého střetu s ním. Pokud se opět stane nějaký konflikt, kdy nás napadne, jak se mám zachovat? Dokáže to policie vyřešit?
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 0 před 5444 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
doporučuji ti chodit raději někam jinám,je škoda že jsi to opravdu na policii nenahlásila oni mohly přijet sepsat papír tebe pokud něco bolelo jsi měla naštívit i lékaře a tuhle zprávu pokud by ti něco bylo jsi mohla doložit a měl by s toho ten dotyčný pěkné zle pokud ti nic nebylo měl by záznam,pokud by to spáchal znovu už by měl u policie vroubek dálší a s tím by se už dalo něco dělat pokud neuposlechl by na první varování.každopádně se mu výhybej nevšímej si ho a hlavně nechod sama nikde,je lepší když někoho budeš mít sebou jako svědka aby ti to pak mohl dosvědčit co se vlastně stalo
0 Nominace Nahlásit |
Kamarád neměl pravdu. Za tento útok by útočníka odsoudili k asi 200 hodin veřejně prospěšných prací, a pokuta. Musel by na probační mediační a při nesplnění trestu pak vězení.
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvek