Existuje nějaký program který mě provede krok za krokem nebo musím
použít klasický vypalovací program? Jak v tomto případě postupovat?
Doplňuji:
Chci aby CD mělo stopy a šlo přehrát třeba i v klasickém CD
přehrávači
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 3Pro koho je otázka zajímavá? iceT, chudst, tom004 před 4910 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Staženou hudbu z netu si připrav do souboru ve svém PC, pak už jen
stačí vypálit na CD.
A popsat či polepit CD názvem!!!
Doplňuji:
Manžel takhle vytvořil CD s písničkami ke svatbě, měl tam asi pět
písniček a pak dal slečně, která se o hudbu starala, pokyny, že skladby
1–2 jsou na začátek, na pokyn má pustit skladbu 3 – sv.pochod, pod
prstýnky pustit skladbu 4 a na závěr, ke gratulacím, skladbu 5. Pouštěla
to na běžném přenosném CD přehrávači. Takže to jde.
Upravil/a: Deli
0 Nominace Nahlásit |
Edit #2: To, co je pod dvema carama muzete precit, pokud budete mit chut. Pokud nebudete, mrknete se sem, je to asi nejjednodussi :) http://extrawindows.cnews.cz/kaslete-na-programy-vypalujte-primo-ve-windows?page=0,1
Deli: a nevytvori vam windows jen datove CD? (Nevim.) Edit.: ale novejsi CDprehravace jiz prehraji i datove disky (stejne jako i me autoradio v aute). Ale tatovo autoradio, byt je novejsi, napriklad datove disky neprehraje. (Ale mozna mate pravdu a zvukovy disk lze vypalit v pohode i pres windowsacke rozhrani.)
MacChill: Ja osobne tvorim pres Nero. Mate tam primo „Vypalit zvukovy disk“ – tim mate zajisteno 100% zvukove CDcko se stopama, ktere prehrajete v kazdem i starsim prehravaci.
======================
Mohu vam dat dale jen teorii: pokud vlozite prazdne CDcko do pocitace, mela by se vam objevit tabulka, co chcete udelat. Nekde by tam melo byt „Vypalit CD“ – nebo snad i „Zvukove CD“. Pokud tabulka nenabehne, jednoduse presunte pisnicky (ctrl+a je oznacite vsechny) na ikonu s vypalovackou v Pocitaci. Nekde by tam pak jiz melo byt „Vypalit CD“. Ale jak rikam – tohle vyzkousene osobne nemam, ja delam jak datove, tak zvukove disky pres Nero.
0 Nominace Nahlásit |
Vypalovacích programů je obrovské množství.
http://www.edownload.cz/multimedia/vypalovani-cd-a-dvd
Aby bylo možné CD přehrát na jakémkoli CD přehrávači, je potřeba zvolit
formát CD audio, nikoli datové. Program pak převede hudební soubory
z jiných formátů do CDA. Hudební CD umí vytvořit i Windows Media
Player.
0 Nominace Nahlásit |
Moje hudební cd šlo vytvořit otevřením Nera,volbou vytvořit datové cd a vybráním požadovaných skladeb.Přehrát šlo v dvd přehrávači i v ps3.
…vložím-li prázdné cd do pc,naskočí okno s možnostmi,co provést za operaci.Jednou,to jsem ještě nevěděla jak použít Nero,jsem vybrala možnost vypálit na dvd,ale vůbec to nešlo a operace trvala několik hodin.Nakonec na disku nebylo nic.Než jsem byla poučená co dělám špatně.Nyní jen Nero.
0
před 4910 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvek