zjentek

Jak vznikly šikmooké ženy? Křížením čeho?

To vám je cosi tak nevídaného… Nic krásnějšího jsem v životě neviděl 🙏🙏🙏

Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? aliendrone před 18 dny Sledovat Nahlásit

Nejlepší odpověď
aliendrone

Lze předpokládat, že na počátku byla docela obyčejná soulož. 😉
Ač jsem naplno otevřel stavidla své představivosti, tak nemám ponětí ČEHO s ČÍM. 😁

Hypotéza:
Na počátku byla normální žena. Té se často zdálo o ZJENTKOVI. A po probuzení…

Inu zkus sám co nejrychlejším pohybem (který zvládneš) ruce od klávesnice přiložit dlaněmi na spánky. Zbytek je adaptace, dědičnost apod. nudné věci. 🙂

Ad poslední věta dotazu >
PCHE! S ještě neviděl MĚ!!! 😁 😁 😛

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
da ny

To nikdo neví (možná sluníčko a síh, vítr…).
Křížením, sotva 😉
Šikmé oči jsou tvořeny kožní řasou překrývající vnitřní koutek oka. Tato řasa nazývaná odborně epikantus je typická například pro asijské národy a původní obyvatele Ameriky. Evoluční příčiny jejího vzniku zůstávají dodnes otázkou a předmětem mnoha vědeckých diskusí.
https://www.pri­rodovedci.cz/zep­tejte-se-prirodovedcu/1242

Upravil/a: da ny

0 Nominace Nahlásit

led

Je to jednoduché viď bájka podľa kozmocestovateľa aliendrona. (Vitaj kozmotulák alien).
Ale iná možnosť je hlavne, ak pozriete filmy čínsko-honkong-japonskej produkcie, zbadáte neuveriteľne bleskovú rýchlosť ich pohybov a lietaní. Ako všetci vieme (možno), pri veľkých rýchlosťiach sa vplyvom zvýšenej hmotnosti a tlaku prúdu vzduchu nekryté mäkké prvky deformujú. Tak vznikli aj šikmé úzke oči, (v smere tlaku), stlačený nos a pricapené uši k hlave. Nie ako majú bledé tváre z Európy, oči ako taniere, nos pripomína skobu a uši sa nápadne podobajú radarom.

Podľa vedcov tvar tváre a postavy je závislá dlhodobým veľa generačným životom v prírodných podmienkach lokality ich pôvodnej existencie a čiastočne s prímesou dedičných odchyliek zo styku s ľuďmi iných zemí.

Upravil/a: led

0 Nominace Nahlásit

Diskuze k otázce
aliendrone

led>>> Ǒ pekelná velekněžko hříšné smyslnosti, děkuji za uvítání. Já jsem se chtěl po Vás poohlédnout, ale že prý PEKLO není zařízeno na takové strašlivé zlosyny a gaunery, jako jsem já. Tak mě tam ani nepustili, prý že až budu hodnější. Tož možná příště. 😉 😁

led

Peklo je len pre vyvolených. Pre vstup do Pekla potrebujete sa 250 rokov vopred prihlásiť aj s registráciou.
Tí, ktorým sa mnohí vyhrážajú a aj tí, ktorí zhrešia v mene zákona, aj nespratníkom v medziach Božích prikázaní je pridelený priestor, vedľa hlavného priestoru so 100 ročnou čakacou lehotou.
A nakoniec vrahovia, aj zlodeji v mene zákona, politickí vojnoví štváči a iní zlosynovia putujú do podpekelných hĺbok Danteho pekla. A tam horúčava už presiahla medze ľudskosti. Čakacie lehota nie je.
Takže si vyberte, buď chladný Vesmír, alebo planéta Zem, ale to už ako vesmírný tulák poznáte.

aliendrone

🙂

da ny

Jen, pokud by byl někdo z předků, Mongol, Asiat, Indián, Laponec…:-P

Nový příspěvek